ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.1.2020 | 12:02

Σχετικά με τον έρωτα..

Εσείς που είστε χρονιά σε σχέση.. Νιώθετε ακόμα ερωτευμένοι?Δηλαδή να τον βλέπεις τον άλλον να σου αρέσει να θέλεις να κάνεις έρωτα σχεδόν κάθε βράδυ... Αν ναι πως το διατηρείται αυτό(την έλξη)η πως ο άλλος από την πλευρά του σας κρατάει ερωτευμένους?
4
 
 
 
 
σχόλια
Εγώ που είμαι κοντά στα 6 χρόνια νιώθω έλξη και τρυφερότητα για τον άνθρωπο μου κι αυτός επίσης μετά από τόσο καιρό. Σίγουρα δεν σπαμε κάθε μέρα το κρεβάτι όπως τον πρώτο καιρό αλλά ο έρωτας υπάρχει ακόμα!
Η ερωτική έλξη συνεχίζει να υπάρχει όταν περνάτε απολαυστικά μαζί στο σαρκικό κομμάτι, όταν γνωρίζει ο ένας να επικοινωνήσει τα θέλω του στον άλλο και ξέρει ότι θα εισακουστούν στο μέτρο των δυνατοτήτων του άλλου με καλή διάθεση και χωρίς να τον "χρεώνει", όταν υπάρχει οικειότητα και θέληση, όταν δοκιμάζεις πράγματα και δεν ρουτινιάζεις, όταν δεν αμελείς κανόνες υγιεινής κλπ.
Είμαι 15 χρόνια με τον άντρα μου. Ερωτευμένη όπως περιγράφεις δεν είμαι πια, αλλά τον αγαπώ πάρα μα πάρα πολύ και νιώθω μια απίστευτη τρυφερότητα, η οποία συνήθως εκδηλώνεται με σεξ. Εμφανισιακά δεν έχουμε αλλάξει πολύ και συνεχίζουμε να γελάμε πολύ μαζί, όπως στην αρχή. Μαγική συνταγή δε νομίζω να υπάρχει, μάλλον είναι θέμα ανθρώπων, πόσο ταιριάζουν και αν ακούνε και σέβονται ο ένας τον άλλον.
Scroll to top icon