ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
15.1.2020 | 15:54

Μεταφυσικό

Έχασα τον αδελφό μου πριν 1,5 χρόνο (εγώ 17 και εκείνος ήταν 24) και χθες το βράδυ τον σκεφτόμουν συνεχώς.Συγκεκριμένα σκεφτόμουν ότι δεν πρόλαβα να του πω πράγματα και την στιγμή που είπα από μέσα μου «μακάρι να ακούς όλα όσα σου λέω αυτόν τον καιρό» ,κάτι με ακούμπησε στον ώμο.Φρίκαρα,όμως δεν ξέρω, πείτε με τρελή, το έλαβα ως μήνυμα ότι με ακούει...Σας έχει συμβεί κάτι αντίστοιχο ή εγώ τρελάθηκα;Παρακαλώ όχι ειρωνικές απαντήσεις! :)
6
 
 
 
 
σχόλια
Αυτό ακριβώς του ζήτησα την ημέρα που τον αποχαιρετησαμε... Αν εξακολουθεί και υπάρχει να μου δώσει ένα σημάδι... Και μου το έδωσε... Το νιώθω συχνά κοντά μου, ακόμα και σαν παγωμένο αεράκι στο πρόσωπο.
Έχασα τον μπαμπά μου ύστερα από μεγάλη ταλαιπωρία. Ήταν πολλά χρόνια άρρωστος. Την ώρα που έφευγε, άρχισε να μας ζητάει ονομαστικά όλους. Την μητέρα μου και τα 2 του παιδιά. Λίγο πριν ψέλλισε το όνομα της μητέρας μου και της είπε φεύγω. Μια μέρα πριν τις 40μερες που είχε φύγει μακριά μας, ενώ κοιμόμουν ακούω ένα πολύ δυνατό χτύπημα, σαν να χτυπάει η πόρτα του δωματίου, συνέχισε το χτύπημα αρκετά, μέχρι να ξυπνήσω, όταν σηκώθηκα, στο κρεβάτι εξακολουθησα ν ακούω το χτύπημα, καθησα λίγο να σιγουρευτώ ότι δεν ακούγεται από έξω, και λέω μπαμπά μου, εσύ είσαι; την ίδια στιγμή σταμάτησε το χτύπημα. Ο μπαμπάς μου εξακολουθεί και υπάρχει, αυτό πιστεύω, τον βλέπω πολλές φορές στον ύπνο μου, αν κάνει καιρό να έρθει στα όνειρα μου, πάω στο μνήμα του και του λέω, έλα βρε μπαμπά μου να τα πούμε, μου λείπεις, και όντως έρχεται.
Προσπαθώ να μην φρικάρω γιατί το νιώθω συνέχεια και σε άκυρες στιγμές και σε στιγμές που συγχίζομαι συμβαίνει ακατάπαυστα και έχω χάσει πολλά άτομα στη ζωή μου κοντινά και μη!Καταστάσεις Χ μυστηρίου που με ενδιαφέρουν πάρα πολύ!
Δεν το εχω παθει,αλλα εχει συμβει πολλες φορες στον κολλητο μου,ο οποιος εχει χασει τον πατερα του.Ισως να ειναι το υποσυνειδητο και η αναγκη να τον ακουσεις.
Scroll to top icon