ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.1.2020 | 16:57

Χαμένη

Νιώθω χαμένη. Νιώθω θλιμμένη. Δεν ξέρω από που να αρχίσω. Δεν ξέρω πόσα άλλα χτυπήματα θα δεχτώ. Ξυπνάω και κλαίω. Τα γράφω κάπως μελοδραματικα αλλά πραγματικά αυτό αισθάνομαι τη στιγμή που τα γράφω. Τόσα προβλήματα και εγω στάσιμη. Όλοι έχουμε προβλήματα, πολύ πιο σοβαρά από μένα κάποιοι άλλοι, και λιγότερο σοβαρά άλλοι. Αλλά ο καθένας από εμάς είναι τόσο εγωκεντρικος που κοιτάει τα δικά του. Και είναι τόσο φυσιολογικό αυτό,αλλα ίσως αν κοιτάξουμε και τον δίπλα μας, ίσως νιώσουμε ότι δνε είμαστε μόνοι σε αυτόν τον αγώνα της ζωής. Το τελευταίο χρόνο η ζωή μου κάθε μήνα είναι και χειρότερη. Είχα κακοποιητικη σχέση σε όλες τις μορφές της, από που και κατεφερα να ξεφύγω ευτυχώς χωρίς καμία τουλάχιστον σωματική βλάβη. Μετά από πολύ λίγο διάστημα η μητέρα μου νοσηλεύτηκε με πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας. Μετά από διάστημα 2 μηνών ο σκύλος μου ήταν ένα βήμα πριν τον θάνατο. Μέσα σε όλα αυτά έχω παρατήσει τη σχολή μου στην οποία δεν μπορω να συνεχίσω λόγω οικονομικών καθώς βρίσκεται πολύ μακριά από τον τόπο μου και δεν έχω λεφτά να σπουδάσω. Ζω μέσα σε μια οικομικη αθλιότητα, προσπάθησα να δουλέψω και να βγάλω κάτι, για να φύγω από εδώ, να πάω να σπουδάσω, αλλά τα λεφτά ποτέ δεν φτάνουν, δεν περισσεύουν ούτε για να βγάλω το μήνα, όχι για να μαζέψω να σπουδάσω. Στήριξη από κανέναν τουλάχιστον οικονομική. Το μόνο που με κρατάει είναι η οικογένεια μου που είμαστε αγαπημένοι μεταξύ μας και προσπαθούμε να γελάμε. Αλλά πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω με τη ζωή μου, από που να κρατηθώ για να μη πέσω στα δίχτυα της κατάθλιψης, που προς τα εκεί κατευθύνομαι. Σκέφτομαι ότι άλλοι βιώνουν χειρότερα, ζουν στον δρόμο, πάσχουν από σοβαρά προβλήματα υγείας, δνε έχουν οικογένεια, δεν έχουν αγάπη στις ζωές τους,αλλά δεν μπορώ να πειστώ. Θέλω από κάπου να πιαστώ. Απλά κάπου να ελπίζω. Αλλά δεν τα καταφέρνω.
2
 
 
 
 
σχόλια
Αυτά που λες για έναν μέσο άνθρωπο είναι πολύ άσχημα. Αν θες την γνώμη μου, ξεκινά να γράφεις, κάτι σαν ημερολόγιο, το κάνω και εγώ όταν όλα πήγαιναν χάλια. Σε βοηθάει να βλέπεις καθαρά τις καταστάσεις και τα βγάζεις από μέσα σου. Να γίνει ο φίλος σου και ο συμβουλατορας σου. Στη συνέχεια μάζεψε κάποια χρήματα για τους πρώτους 2 μήνες ενοικίου και βρες δουλειά στο χώρο των σπουδών σου πριν μετακομίσεις πάλι εκεί. Θα τα καταφερεις! Πίστεψε σε εσένα! Έχεις κρατηθεί τόσο πολύ! Κρατήσου λίγο ακομα! Αξίζει!
Scroll to top icon