ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
22.1.2020 | 21:15

Αν ειχα...

Ειμαι μοναχοκορη και ωρες ωρες σκεφτομαι πως θα ηταν η ζωη μου αν ειχα εναν αδελφο η μια αδελφη. Οταν ημουν μικρη και με ρωταγαν οι γονεις μου αν ηθελα αδελφια τους απαντουσα οχι. Τωρα που μεγαλωσα σκεφτομαι οτι θα ηταν ωραιο να εχω καποιον που να με καταλαβαινει, να συζηταω μαζι του τα προβληματα μου και να μου δινει συμβουλες.Θα ειχα παρεα και δε θα ενιωθα μονη στο σπιτι οπως τωρα.Ειστε τυχεροι εσεις που εχετε
5
 
 
 
 
σχόλια
Έτσι έλεγα κι εγώ στα νιάτα μου, κάπου στα 20. Και μια φορά, όταν αρρώστησαν την ίδια περίοδο οι γονείς μου, κάπου ανάμεσα στα νοσοκομεία, είπα στην κολλητή μου ότι μου λείπει ένας αδερφός ή μια αδερφή για να μοιραστώ αυτό το βάρος. Και εκείνη μου απάντησε ότι θα μπορούσα να είχα ένα αδέρφι, αλλά να ήταν για την πάρτη του και να είχε πάει διακοπές με τη/τον γκόμενο ( ήταν Αύγουστος ) και να ένιωθα ακόμα χειρότερα. Μου είπε ακόμα ότι μπορώ να θεωρώ εκείνη αδερφή μου. Και τότε συνειδητοποίησα ότι δεν έχουν τόση σημασία οι δεσμοί αίματος. Καλύτερα να επιλέγουμε ποιούς θέλουμε δίπλα μας.
Τ' αγαπημένα αδέρφια ναι, ιδανικά είναι να μην έχουν και μεγάλη διαφορά ηλικίας για να είναι σύντροφοι και στο παιχνίδι κι όχι ο ένας να βοηθάει στο μεγάλωμα του άλλου. Αν σ' αγαπούσαν οι γονείς σου πάντως και μεγάλωσες γεμάτη σαν παιδάκι, είναι κρίμα να στεναχωριέσαι τώρα.
Μην ζηλεύεις αυτούς που έχουν αδέρφια, γιατί μερικά είναι πλέον σαν ξένοι μεταξύ τους. Όλα είναι μέχρι κάποια παιδική ηλικία και μετά όλα χάνονται και υπάρχει αποξένωση. Μετά μπορεί να νιώθεις πιο ξένος με τον αδερφό/ή σου και από το γείτονα.
Scroll to top icon