ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.1.2020 | 19:10

Μόνη

20 χρονων, φοιτητρια, εργαζομενη, μονη.Δουλευω για 650 μαξ.Σε μια δουλεια με πολυ φορτο και στρες.Μενω μονη Αθήνα, εξοδα πολλα,πολυ το νοικι,λιγος χρονος.. Αυτοσυντηρουμαι.Οι γονεις μου στο χωριο,η μανα με τον γκομενο, οι αδερφες το ιδιο.Ο πατερας με τα ψυχολογικα του να κοιταει τι κανει η πρωην του και να με παιρνει τηλ να μ λεει κοιτα τι κανει η μανα σου..."ΚΙ ΕΓΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?"τα δικα μου προβληματα που να τα πω?αμα ζητησω φραγκο "ΔΕΝ ΕΧΩ"τα χω με εναν τσιγγουνη π κοιταει την παρτη του. θα μ πεις χωρισε τον...οχι τον αγαπω μου αρεσει καποιος αλλος..αλλα γαμησε τα.. ολο με θελει κι ολο θα βγουμε θα κανουμε... θα θα θα...οποτε.. ο γκομενος..τη βολη τουη μανα τον γκομενο τηςη αδερφες η καθε μια τον δικο τηςο πατερας τη μαναεμενα ποιος?νιωθω τοσο μονη... δουλευω σαν σκυλι..δεν ευχαριστιεμαι τιποτα...εναν ανθρωπο θελω μονο.. να ρωτησει τι κανω.. πως ειμαι..να μη πω καλα απο συνηθεια..κανεις δεν ενδιαφερεται...εχω απογοητευθει...σχεδον κλαιω..τιποτα δε παει καλα...εχω χασει πιστη, μυαλο, αυτοπεποίθηση...τον εαυτο μου..πως να μη λυγισω? πως να συνεχισω να ζω μια ζωη που δε μου αρεσει?εαν υπαρχει κατι για το οποιο χαιρομαι ειναι μια αναμνηση... μια βολτα... στον προφητη ηλια... μαζι του...εκει ξεχασα τα παντα.. νιωθω σαν ξανα ερωτευμενη... μετα απο χρονια...αλλα κι αυτος εξαφανισμενος.. κριμα κι θα τα εδινα ολα... για μια δοση χαρας..
2
 
 
 
 
σχόλια
ΟΚ, πες ότι τον αγαπάς κι ας είναι τσιγγούνης. Αν δεν σε στηρίζει και συνασθηματικά τι τον θες ακριβώς; 20 χρονών κοπέλα μπορείς να βρεις άλλον. Και όχι εκείνον που σε αποφεύγει, άλλον, τόσοι άνθρωποι υπάρχουν.
Scroll to top icon