ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
31.1.2020 | 01:59

Γειτονες

Θορυβωδεις μου γείτονες, αιτία για την περιπλάνηση μου ως αυτή την ώρα στις εξομολογησεις, σας αφιερώνω αυτές τις γραμμές, όντας σίγουρος πως δεν θα τις διαβάσετε ποτέ. Τι κι αν επι τρια συναπτα ετη προσπάθησα να σας κάνω να καταλάβετε πως δεν μπορείτε να συμπεριφερεστε σαν οπαδοί εν τω μεσω της νυκτός, ότι τα τέσσερα υψιφωνα τέκνα σας πρέπει να κοιμουνται και όχι να δίνουν ρεσιτάλ, τι κι αν ανταλλαξαμε βαριά λόγια, τι κι αν σας καλεσε η αστυνομία για επιπληξη, εσείς συνεχιζετε λες και ζείτε μόνοι σ αυτό το κτίριο και οι υπολοιπες 20 οικογένειες είναι φαντάσματα. Το πήρα απόφαση όμως, ότι δεν έχω να κάνω με νοημονα όντα κι έτσι περιμένω να σας πάρει ο Μορφεας στην αγκαλιά του, για να μην επικαλεστω κάποιον αλλον επισκέπτη πολύ πιο σκοτεινό.
7
 
 
 
 
σχόλια
Περιμένεις να κοιμηθούν.Μετά από μια ώρα που θα τους έχει πάρει ο ύπνος σκας στη διαπασών το άλμπουμ των Shining Blackjazz.Είναι τόσο χαοτικό(btw είναι απίστευτη δισκάρα) που θα τους φρικάρει άσχημα.Το αφήνεις στο repeat και βγαίνεις για ποτό.
Αχχ, δε θα ξεχάσω εκείνες τις λαμπρές ημέρες που πίνοντας τον καφέ μου στο μπαλκόνι έκανα ντουζ τα απόνερα από το πλύσιμο των παντζουριων της από πάνω ή ατενίζοντας αμέριμνη το υπέροχο μολυβί χρώμα του απέναντι πάρκινγκ, φόρεσα ως κολιέ το φωτεινό αστέρι του από πάνω. Τι να πω από την άλλη για τις ευγενικές χειρονομίες της εξαίρετης γειτόνισσας μου. Τι να πρωτοθυμηθώ... Το λάστιχο ποτίσματος που μου ήρθε ως ουρανοκατεβατη σφαλιάρα στο πρόσωπο ή τις νέες διαλέκτους που έμαθα-μια ευγενική χειρονομία του φίλτατου από τον δεύτερο.Αξέχαστες εμπειρίες, που με έκαναν σοφοτερη ως το πώς θα διαχειρίζομαι τις κοινωνικές μου συναναστροφές.
Αχναι, ξέχασα το ανεπανάληπτο καλωσόρισμα του Ροτβαιλερ του παραδιπλανού γείτονα στο φιλικοτατο Δάσος Χαϊδαρίου, το οποίο είχε εκπαιδευτεί να προστατεύει την πλαστική καρέκλα που αραζε στον δρόμο ως εναλλακτικό όχημα.
Scroll to top icon