ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.2.2020 | 13:30

Φιλος δε μου μιλάει..

Πριν καμια βδομαδα ημουν στο σπιτι δυο φιλων μου ( που είναι ζευγάρι) και την ώρα που ημουν εκει οι δυο τους άρχισαν να τσακωνονται για ενα σχετικα ασημαντο θεμα. Ο φιλος μου αρχισε να υποτιμαει την φιλη μου κ να της μιλάει πολυ ασχημα. Αρχικα σκεφτομουν να μην επεμβω γιατι ειναι δικο τους θεμα αλλα εφόσον επελεξαν να τσακωθουν μπροστα μου, θεωρησα σωστο να επεμβω και να του πω οτι δεν είναι ωραιος ο τροπος που της μιλαει. Του το ελεγε κ η ιδια κ προσπαθούσε να του δωσει να καταλαβει οτι την ενοχλεί αυτο που κανει, αλλα αυτος συνεχιζε, οποτε θελησα να παρω το μερος της γιατι καταλαβα πως ενιωθε. Επισης θεωρησα κ ασχημο το οτι επελεξε να το κάνει ολο αυτο μπροστα μου γιατι εκανε την φιλη μου να νιωσει εκτεθειμενη και ταπεινωμενη. Το θεμα ειναι οτι ο φιλος μου απο τοτε δεν μου μιλάει. Δεν μπηκε καν ποτε στον κοπο να μου εξηγήσει τον λογο που δε μου μιλαει, απλα υποθετω οτι ειναι αυτο. Με απογοητεύει το γεγονος οτι εχουμε περάσει τοσα σαν φιλοι, του εχω προσφερει τοσα και απλα επειδη μια μερα επενεβην για να υπερασπιστώ αυτο που εγω θεωρουσα σωστο, με εκανε περα. Δηλαδη επρεπε να αφησω τη φιλη μου να ακουει ολα αυτα που ακουγε κ να μην πω τιποτα? Δεν ημουν καν αγενης μαζι του, του εξηγησα πολυ ευγενικα οτι δεν είναι ωραιο που της μιλαει ετσι κ οτι επειδη μου χει συμβει κ μένα, ξερω πως νιωθει η φιλη μου κ δεν υπάρχει λόγος να το συνεχισει ειδικα απο τη στιγμη που η αφορμη ήταν ασημαντη. Απο τη μια απογοητευομαι μαζι του αλλα απο την αλλη λεω αν ενας άνθρωπος που εχετε περασει τοσα σε κανει περα τοσο απλα χωρις να σου δωσει την ευκαιρία να εξηγησεις, τοτε μαλλον ποτε δεν ηταν φιλος. Αν θεωρει ακομα κ μια συζητηση μεταξύ μας περιττη, τοτε να παει στο καλο. Εγω παντως θα συνεχισω να επεμβαινω όταν ειμαι μπροστα σε περιστατικα λεκτικης βιας.
2
 
 
 
 
σχόλια
Απο αυτα που μας γράφεις βγαζω το συμπέρασμα οτι σωστος επραξες γιατι ενας φίλος πρεπει να λεει την αληθεια σε εναν αλλον φιλο.. Το ζευγαρι τα ξαναβρήκε;;;Αφησε τον να ηρεμησει, να καθαρισει το μυαλο του και να δει την αληθεια. Προφανως θιχτηκε και ο εγωισμος.. Θα του περάσει. Αν δεν του περασει μη στεναχωριέσαι...Η αληθεια ποναει..Εσυ εκανες το σωστο..
Scroll to top icon