ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.2.2020 | 23:39

Ζω;

Μονη, πνιγμενη.. Με φαγαν οι σκέψεις και σήμερα... Και σε ποιον να μιλήσω... Αύριο είναι μια καινούργια μέρα...
17
 
 
 
 
σχόλια
Μαρια αληθεια υπεροχα οσα ειπες! Εβανεσενς. Ποσο ποσο σύμφωνω. Δε μου αρέσει να μιζέριαζω!! Η ζωη ειναι πανέμορφη και δύσκολη !! Εζω μαθει στα δυσκολα!! Κ ζω!! Κ χαμογελαω!!! Κ θελω να ζω συνειδητη στο παρον... Να μη χανω στιγμες!!! Εχω Τους ανθρωπους μου, τους πραγματικούς μου φίλους!!!! Τωρα ειμαι στη δουλειά που το κλιμα κ οι άνθρωποι είναι ωραίοι ... Ομως μια κάτω μια παμω. Έτσι είναι η ζωη κ το ξέρω καλα!! Αυτη τη φορά έχω να διαχειριστω ενα θεμα υγείας!!!! Ποσοοο αισιοδοξη θελω να μαι!!! Ποσο θετικη!!! Πιστευω στην θετικη ενέργεια!!! Αληθεια ομως λυγιζω πολλες φορες!!! Ναι μονο η υγεία μετράει!!! Ολα τα αλλα τα βρίσκουμε!!!!! Γιαυτο να ζουμε με ολο μας ρο είναι !!
Ξέρεις.. Ειναι αυτες οι μέρες που λες: μα εχω φαει τοσες σφαλιαρες , και προσπαθω πάντα και τα διαχειριζομαι ... Το φιλοσοφω, θελω να μαι θετικη, να εξελισσομαι, να δινω αγαπη να γίνομαι καλυτερος άνθρωπος ! Κ παλευεις! Αλλα καπου έρχονται κ οι στιγμες που δεν αντέχεις.. Και θες να παραιτηθεις.. Αλλα δεν παραιτεισαι.
Never give up. This universe is our playground. Παίξε και γέλα, η ζωή θα τα φέρει τη μία έτσι και την άλλη αλλιώς. Αλλά το κέντρο μας παραμένει αγνό, δυνατό και φωτεινό μέσα μας :)
Maria Ναι!! ναι!! ? παντα αυτό λέω στον εαυτο μου ! Κ γενικα ειμαι της ιδιας αποψης.. Ομως ειναι καποια προβληματα που σε ξεπερνούν.. Κ οσο κ αν προσπαθείς είναι πανω απτις δυνάμεις σου . Καμια φορα χάνεις τη γη..
Είναι ανθρώπινο να τα χάνεις κάποιες φορές. Άλλο που μερικοί δεν θα το παραδεχτούν ποτέ και θα δείχνουν ότι όλα είναι τέλεια στην ζωή τους. Το να παίρνεις τον χρόνο σου και να ξανασηκώνεσαι είναι το ζητούμενο. Υγεία πάνω από όλα, κλισέ που θα γράψω όσες φορές χρειαστεί. Βλέπω βίντεο με άτομα που έχουν τεράστιες αναπηρίες και δυσκολίες, ανίατες ασθένειες και μόνο μήνες ζωής και όμως είναι μέσα τους ελεύθεροι. Και όλοι συμφωνούν σε ένα πράγμα, στο να ζούμε την κάθε στιγμή όπως μπορούμε και με όσα μέσα διαθέτουμε. Άλλοι έχουν το κουτί με τις 12 ξυλομπογιές, άλλοι με τις 24, άλλοι με τις 100. Όμως για να ζωγραφίσεις έναν ουρανό, μια θάλασσα, ένα χαμόγελο, αρκούν και 2-3 χρώματα και καλοί συνδυασμοί. ;-)
Πες τα και ξανά πες τα Evanescence!!Έτσι είναι. Τα βάζουμε κάτω ένα ένα, από τα πιο απλά. Ακόμα και στα θέματα υγείας, ψάχνουμε να διακρίνουμε ποιες δυνάμεις μας έχουν απομείνει και συνεχίζουμε με αυτές. Ξέρω ότι πολλοί ίσως καμιά φορά βιάζονται να απορρίψουν όσα λέμε εδώ, ως χαζά και τετριμμένα. Μα έλα που έτσι είναι...Υγεία και αγάπη, προχωράμε όσο μπορούμε χωρίς να κρίνουμε σκληρά τον εαυτό μας, τις συνθήκες και τους άλλους <3
Δεν είσαι μόνη σου ,φάση είναι, που είναι και άλλοι όπως εσύ. Φαντάσου κάποιον να είναι με συντροφιά , να νιώθει πνιγμένος , να θέλει να μιλήσει, και να μη τον ακούει κανείς.
Scroll to top icon