ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
8.2.2020 | 23:39

Αδύνατος και αδύναμος

Είμαι πολύ αδύνατος. Το ύψος δε μου λείπει (1.83) αλλά έχω πολύ αδύνατα χέρια και πόδια. Ζηλεύω πολύ τους άντρες που είναι πιο γεροδεμένοι (όχι τους μπρατσαράδες, αλλά αυτούς που έχουν το σωματότυπο του μέσου άντρα) καθώς βλέπω ότι αυτά τα κορμιά τραβάνε τα γυναικεία βλέμματα σε αντίθεση με το δικό μου που ως προς τον όγκο μοιάζει περισσότερο παιδικό παρά ανδρικό και μόνο ελκυστικό δεν είναι για τις γυναίκες. Και προτού τρέξετε να πείτε πως είναι ιδέα μου, σας επισημαίνω ότι ουκ ολίγες γυναίκες μου έχουν πει ευθέως ότι δεν τις αρέσουν οι τόσο αδύνατοι άντρες. Ενα ακόμη στοιχείο που με στενοχωρεί είναι το ότι είμαι αρκετά αδύναμος σε βαθμό που δυσκολεύομαι να κάνω δουλειές όπως το να σφίξω κάτι ή να μεταφέρω ένα όχι ιδιαίτερα βαρύ αντικείμενο. Κι αυτό είναι άλλο ένα στοιχείο απωθητικό για τις γυναίκες καθώς ως γνωστόν στο μυαλό όλων μας το ανδρικό φύλο συνδέεται με τη μυϊκή δύναμη και ο άντρας είναι εκείνος που οφείλει να προστατεύει τη σύντροφό του. Το ωράριο εργασίας και ο χρόνος μετάβασης από και προς τη δουλειά δε μου επιτρέπουν να γραφτώ σε γυμναστήριο ώστε να κάνω μια προσπάθεια μήπως αλλάξει κατι. Γυμνάζομαι μόνος μου αλλά οφέλη ουσιαστικά δεν έχω δει. Όχι ότι αν γυμναστώ συστηματικά θα δω θεαματικές αλλαγές. Κανείς άλλωστε δεν μπορεί να πάει ενάντια στη φύση και ούτε είναι κάτι που επιζητω. Να βελτιώσω απλά τη δύναμή μου και την εμφάνισή μου θέλω. Τίποτα παραπάνω.
9
 
 
 
 
σχόλια
Χρειάζεσαι την κατάλληλη γυμναστική και διατροφή που μόνο μέσα στο γυμναστήριο θα βρεις συμβουλές και καθοδήγηση πάνω σε αυτά. Το θέμα του χρόνου δεν το ξέρω αλλά ξέρω ότι υπάρχουν γυμναστήρια που είναι ανοιχτά μέχρι αργά. Επίσης μην παραλείπεις γεύματα κατά τη διάρκεια της μέρας αντιθέτως αν μπορείς να τα αυξήσεις.
Έχεις σκεφτεί να πας σε κάποιον διατροφολόγο ώστε να σου κάνει ένα πλάνο για το πως πρέπει να τρέφεται σύμφωνα με τη σωματοδομη σου; Μπορεί να φταίει η διατροφή σου που δεν βλέπεις αποτελέσματα με την γυμναστική.
Λαθος μεγαλο!Εμενα μαρεσουν οι αδυνατοι προσωπικα.Επισης ξερω πολλες κοπελες που τους προτιμουν απο αυτους που λιωνουν στα γυμναστηρια.Ειδικα αν δειχνεις και σαν τον Chase Hudson ακομα καλυτερα!:Ρ
Δεν αρέσουν σε όλες οι μπρατσαραδες, να ξες. Μερικές προτιμούμε το μυαλό και το χιούμορ (κι αν παράλληλα μοιάζει και με τον Jason Momoa δε θα μας χαλούσε κιόλας!!)
Ό,τι κάνεις να το κάνεις πρώτα από όλα για εσένα, επειδή σου αρέσει προσωπικά. Μην κολλάς σε στερεότυπα όπως ότι ο άνδρας πρέπει να είναι δυνατός και γεροδεμένος, κρίμα να βάζεις τέτοιες τρικλοποδιές στην αυτοπεποίθησή σου... Όπως λέει και ο μεσιέ Φατσέας, κάθε γυναίκα έχει τα γούστα της. Εγώ πάντως πέρασα περίοδο που μου άρεσαν μόνο "κοκαλιάρηδες". Ό,τι βάλεις με το νου σου μπορείς να το καταφέρεις για τον εαυτό σου, καλή τύχη :)
Φιλε μου επειδη της γυναικας η καρδια ειναι Αναβυσσος, θα σου πω οτι εχεις δυο επιλογες. Η θα ενταξεις τα βαρη στη ζωη σου και θα προσαρμοσεις τη γυμναστικη στα ωαρια σου. Η θα παραμεινεις στην ιδια κατασταση. Καθε γυναικα εχει το δικο της γουστο. Αλλες τις αρεσουν οι κοκαλιαρηδες αλλες αυτοι με κοιλιτσα. Το θεμα ειναι εσυ πως νιωθεις ανετα. Η γυμναστικη παντως βοηθαει σε πολλα πραγματα. Στην αρχη ξεκινα χαλαρα και σιγα σιγα ανεβαζε κιλα, μην περιμενεις αμεσως να γινεις μποντιβλιτερ αλλα οσο πιο πολυ προσπαθησεις τοσο πιο γρηγορα θα δεις αποτελεσματα.
Scroll to top icon