ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.2.2020 | 15:24

Μόνος ακόμα

Καλησπέρα σας! Είμαι 18 χρονών πολύ ντροπαλός και εσωστρεφής...Δυσκολεύομαι να μιλάω σε κοπέλες, δεν έχω συνάψει ποτέ σχέση με κοπέλα, ούτε καν έχω φιλήσει κάποια ακόμα, ας μη μιλήσω για επαφή. Προσπαθώ, με τον τρόπο μου όπως μπορώ, όσο πιο αληθινά και αυθόρμητα μου βγαίνει να προσεγγίζω κάποια κοπέλα που με ελκύει, έκανα πριν λίγο καιρό την πρώτη μου προσέγγιση αλλά απορρίφθηκα. Δυστυχώς αν και ακούω πως είμαι ελκυστικός εξωτερικά, έχω παρατηρήσει πως λόγω της ντροπαλότητάς μου απορρίπτομαι από τις κοπέλες.... ίσως φταίει άλλο ένα αρνητικό το ότι είμαι καλό παιδί... Έχω παρατηρήσει πως προτιμούν όλες κάποιον τρομερά εξωστρεφή, με πλήθος εμπειριών. Εγώ δεν έχω καμία εμπειρία με κοπέλα ακόμα... Έχω αρχίσει να απελπίζομαι με αυτή την κατάσταση και νιώθω μειονεκτικά απέναντι στους συνομίληκες μου. Δεν έχω αγκαλιάσει, φιλήσει κοπέλα, δεν έχω συνευρεθεί ερωτικά ακόμα είμαι παρθένος και στεναχωριέμαι πολύ... Έχω αρχίσει να πιστεύω ότι ο κόσμος μας είναι κατασκεασμένος για εξωστρεφείς μόνο ανθρώπους.... Φοβάμαι επίσης ότι αυτή η κατάσταση θα εξακολουθήσει στα ακόλουθα νεανικά μου χρόνια... Δε ξέρω πώς να κινηθώ...Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο που αφιερώσατε για την ανάγνωση της εξομολόγησής μου!
3
 
 
 
 
σχόλια
Να ξέρεις πάντως ότι με λίγη προσπάθεια, δουλεύεται η εσωστρέφεια. Κι εγώ ημουν πολύ ντροπαλός, με κοιτούσαν και κοκκίνιζα. Μέχρι που είπα "ε άι κουρευτειτε όλοι" και στις συζητήσεις άρχισα να συμμετέχω, και με κοπέλες άρχισα να βγαίνω. Θέλει θάρρος στην αρχή. Άρχισε να παίρνεις ρίσκα. Μην κάθεσαι και κοιτάς τους άλλους και μην απογοητευεσαι ευκολα. Πρέπει να ενεργηθεις αν θες να κάνεις ντόλτσε βλίτα με κοπέλες!
Δεν παν να σαι ελκυστικός.Η γυναικα συνήθως έλκετε από άνδρες που είναι "καλύτεροι" από αυτές τις ίδιες.Το να είσαι ο μέσος ορος , θα σε δυσκολέψει .Στην ηλικία αυτή τα κοριτσάκια είναι ρηχά και τους ενδιαφέρει η ποζερια.Εάν δεν είχα ροδα... στη ηλικία σου ακόμη θα αναρωτιωμουν αν η "γραμμή"είναι καθετη η οριζόντια...Πικρη αλήθεια.Μπηκες.
φιλε μου μαγκια σου αν δε έχεις ακόμα χιλιοαναλωθεί σε σχεσεις και τετοια .......................... αν ειμουν στα 20 μου τωρα εγω .................... θα σου έλεγα πάμε μαζί να ξεκινήσουμε κάτι ομορφο !!!!!!!! αν δε με απέρριπτες εσύ λόγο εμφάνισης ............... δε ειμ μοντέλο ούτε εντυπωσιακή ..........
Scroll to top icon