ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.2.2020 | 00:03

Αγανάκτηση

Χρωστάω 9 μαθήματα στο οικονομικό τμήμα του Παπει και σήμερα βγήκε το 1 μάθημα από τα 4 που δινω αυτό το εξάμηνο..νομιζα ότι το είχα περάσει αλλά τελικά δεν..και δεν νομίζω να περάσω και τα άλλα..διανύω το 6ο έτος,δεν αντέχω άλλο..έχω απελπιστεί..η ψυχολογία μου έχει φτάσει στον πάτο αυτή την περίοδο..πότε θα το πάρω επιτέλους αυτό το πτυχίο;σίγουρα δεν ρίχνω το διάβασμα των πανελληνίων αλλα και αυτό που διαβάζω βλέπω ότι πάει στράφι..γράφω 2 μαθήματα στο τέλος της βδομάδας και προσπαθώ να βρω τη δύναμη,την όρεξη να διαβάσω αλλά απ την άλλη επειδή είναι και απαιτητικά, πιστεύω τζάμπα θα πάει η προσπάθεια..θέλω τόσα πράγματα να κάνω και αυτό το πτυχίο με κρατάει πίσω..και σε όλο αυτό το άγχος να έχω και τους γονείς μου, την αδερφή μου και συγγενείς όλο να ρωτάνε πόσα μαθήματα έχω..Σε λίγες μέρες γίνομαι 24,η ζωή μου είναι στάσιμη,δεν έχω κανει μια ολοκληρωμένη σχέση,δεν έχω φίλους που να κάτσεις σε ένα σπίτι βρε αδερφέ και να πούμε τα εσώψυχα μας, να γελάσουμε με την ψυχή μας,να παίζουμε επιτραπέζια..απλως βρισκόμαστε μια στο τόσο,γιατί λογω οικονομικών δεν μπορώ να βγαίνω συνέχεια..Με άλλα λόγια, σπουδές, ερωτικά, οικονομικά και,ίσως,το θέμα "φιλία" Χάλια..Μπορώ να πω ότι τώρα που τα είπα ή καλύτερα τα έγραψα, νοιώθω κάπως καλύτερα..Καλό βράδυ σε όλους!
2
 
 
 
 
σχόλια
Κανένα διάβασμα δεν πάει χαμένο. Γιατί όταν το ξαναδώσεις το καλοκαίρι ή το φθινόπωρο,το πιο πιθανό είναι να το περάσεις το μάθημα. Ας κόπηκες το διάβασμα που έκανες τώρα θα είναι ο καλύτερος βοηθός για τότε.
Scroll to top icon