ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.2.2020 | 02:21

Παρελθόν

Γιατι να υπαρχει? Γιατι να το θυμομαστε ξανα και ξανα? Δεν μπορω να βγαλω απο το μυαλο μου πραγματα που εκανα και μετανιωνω μεχρι σημερα,θελω απλα να τα ξεχασω και να κοιταξω μπροστα,θελω να βλεπω το μελλον και οχι το παρελθον ...
5
 
 
 
 
σχόλια
Χωρίς το παρελθόν, τις εμπειρίες μας και τις επιλογές μας δεν θα είμαστε σήμερα αυτοί που είμαστε. Σαφώς έγιναν λάθη, άνθρωποι μας πλήγωσαν, πληγώσαμε και μπεις άθελά μας, μα όλο αυτό μας έδωσε σοφία και δύναμη και ωριμότητα (θέλω να ελπίζω) και μάθαμε από τα λάθη μας, ώστε να μην τα επαναλάβουμε. Το μέλλον έχεις τη δύναμη να το κοιτάζεις, μονάχα όταν καταφέρεις να συμφιλιωθείς με το παρελθόν.
Μάλλον για να το αναφέρει κάποιος έτσι δεν ήταν σε καλές εμπειρίες..τίποτα δεν είναι ίδιο ούτε γίνεται με τον ίδιο τρόπο κάθε φορά.θα έλεγα να κρατήσεις μόνο τα καλά.τιποτα άλλο.
Το παρελθόν σου είναι αυτό που έχει διαμορφώσει αυτό που είσαι σήμερα. Αν δεν σου αρέσει ξεκίνα να αλλάζεις το παρόν σου καθώς το παρελθόν δεν αλλάζει, αλλάζει μόνο ο τρόπος που το βλέπεις.
Scroll to top icon