ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.2.2020 | 22:24

Σιγοπεθαινω

Ερωτευτηκα παραφορα ενα αγορι που εχουμε μακρινη συγγενεια ( 4ξαδερφια) αλλα οι γονεις μου το θεωρουν μεγαλη αμαρτια να ειμαστε μαζι. Αν προσπαθησω κατι θα με αποκληρωσουν απο την οικογενεια και ολο μου το σοι. Θα νιωθω υην ντροπη του χωριου. Αλλα παραλληλα πεθαινω γιατι ξερω οτι το αυομο που αγαπω χωρις να το διαλεξω το εχω διπλα μου και δεν μπορω ουτε να τον αγγιξω. Μια ζωη θα ονειρευομαι ενα χαδι του χωρις ποτε να το αποκτησω. Η ζωη ειναι τοσο αδικη. Δεν αξιζα και εγω λιγη αγαπη;
4
 
 
 
 
σχόλια
Τέταρτα ξαδέρφια. Τώρα αυτό θες να το πιστέψουμε. Εδώ ούτε τα δεύτερα δεν γνωρίζουν καλά καλά οι περισσότεροι, σιγά μην γνωρίζεις τα τέταρτα (πώς στοιχειοθετούνται τα "τέταρτα ξαδέρφια" καν;;;;)
Δεν συντρέχει κανένας λόγος για να μην είστε μαζί.Ούτε ιατρικός ούτε θρησκευτικός.Εάν σε θέλει το ίδιο και είστε προετοιμασμένοι για τα υπόλοιπα (αντιδράσεις κλπ), προχωρήστε αγαπημένοι.
Τέταρτος ξάδερφος δηλαδή οι μάνες σας πχ ήταν ξαδέρφια και οι γιαγιάδες σας πχ ήταν ξαδέρφια και η προγιαγια δες σας ήταν ξαδέρφια και οι προπρογιαγιαδες ξαδέρφια, άρα οι προπροπρογιαγιαδες άδερφια;Δεν μου έχει συμβεί. Πάντως χρειάζεται να μαθαίνουν με ποιον νταραβεριζεσαι; Θα μου πεις είστε σε χωριό. Ε αν είστε κι εσείς τεταρτοξαδερφα σε ένα χωριό ίσα με τον πληθυσμό του σογιου σου... πρόβλημα.
Scroll to top icon