ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
12.2.2020 | 00:04

Πιφ

Μου κλεψαν το κινητο σημερα στο τρενο...Κ το καταλαβα αλλα δεν προλαβα να αντιδρασω...κ κλαιω οχι για το κινητο αλλα γιατι τελευταια αυτη η πολη δεν μου εμπνεει χαρα κ ασφαλεια...
14
 
 
 
 
σχόλια
Κ συ Αθηνα δε μένεις? Εσενα σε χάλαγε η επαρχία? Η Αθηνα γεννήθηκες? Ναι οκ σε λιγο καιρο θα πας Τρικαλα για δουλεια. Τωρα ομως κ ποιος ξερει εδω κ ποσα χρονια, Αθηνα εισαι. Αρα κανεις αυτο για το οποιο λες τους αλλους βλάκες. Κανω κπ λαθος?
Εμένα δε με χάλαγε η επαρχία,έχω ταξιδέψει πολύ άλλωστε και έχω δει πραγματα εκεί και μου άρεσε.Και δυστυχώς γεννήθηκα εδώ και κανένας ακόμα χειρότερα από την οικογένεια και τους παππούδες δεν ήταν από αλλού για να φύγω.Παραδέχομαι ότι για πολλά χρόνια,μέχρι να καταλάβω τι παίζει και να καταλήξω στην επαρχία αναλώθηκα στο να πιστεύω ότι δε θα ήταν καλή κίνηση να φύγω από Αθήνα.Είχα και μικρά παιδιά και γυναίκα άλλωστε που με κρατούσαν δεμένο.Όμως εδώ και πολλά πολλά χρόνια κατάλαβα τι θέλω και πως έχω χάσει το χρόνο και τη ζωή μου.Μεγάλωσαν τα παιδιά,έφυγε η γυναίκα και τώρα είμαι σαν καινούργιος.Αν είχα όμως κάποιον σαν εμένα να μου ανοίξει τα μάτια δε θα έκανα αυτό το τραγικό λάθος.Θα είχα φύγει από τα 18.
"Ομως εδώ και πολλά πολλά χρόνια κατάλαβα τι θέλω και πως έχω χάσει το χρόνο και τη ζωή μου"Γιατι δεν εφυγες τρέχοντας οταν καταλαβες οτι δεν ανηκεις εκει? Εστω με το που μεγάλωσαν -οπως λες- τα παιδια σου, γτ δεν εγινες καπνός? Γτ αργησες τοσο πολυ εφοσον σιχαίνεσαι την Αθηνα? Δεν έβρισκες αλλου δουλεια? Απορια το χω (κ συγνωμη αν γίνομαι αδιάκριτη) γτ εχεις φαγωθει να κραζεις την Αθηνα κ τους κατοίκους της. "Αν είχα όμως κάποιον σαν εμένα να μου ανοίξει τα μάτια δε θα έκανα αυτό το τραγικό λάθος.Θα είχα φύγει από τα 18."Αυτο ειναι σχετικό φιλε μου. Εσύ γουσταρεις χωριο κ καλα κανεις (μαζι με τα αρνητικά του-γτ εχει κ το ξερεις), ο αλλος γουστάρει πολη κ δικαιωμα του (με τα αρνητικα της- κ ναι εχει το δικαιωμα να γκρινιαξει κ για τα ΜΜΜ κ για τις κλοπες κοκ). Αρα δεν μπορεις να θεωρεισαι lifestyle guru. Ο καθενας ο, τι του αρεσει, χωρις αυτο να καθιστα κπ ανοητο, μονο κ μονο επειδη εγω σιχαινομαι αυτο που ο ιδιος θελει. ΥΓ. Μ αρεσει το νικ σου! Πλακα εχει!
Απλώς επειδή το τελευταίο παιδί ενηλικιώθηκε πρόσφατα και μπορεί να μην την πάλευα στην Αθήνα αλλά δε θα αναστάτωνα τα παιδάκια και τη γυναίκα για τις δικές μου βλέψεις.Τώρα που μπορούν να ζήσουν μόνα τους δεν έχω θέση πια εδώ.Όσο για το άλλο απλά προειδοποιώ τον κόσμο για το τι πρόκειται να συναντήσει και καυτηριάζω τη νοοτροπία της μάζας,του εύκολου κέρδους και της έλλειψης διορατικότητας.Δεν είναι φυσιολογικό αυτό που συμβαίνει στην Αθήνα και επειδή έχω δει πρωτεύουσες και πρωτεύουσες νευριάζω απίστευτα που αυτή η πόλη που μεγάλωσα έγινε απαράδεκτη και με έδιωξε.Δεν είναι θέμα αρεσκείας,είναι θέμα ποιότητας ζωής,πράγμα το οποίο δε θεωρώ υποκειμενικό.
Δύσκολο να το βρουν, προπερσι σε μαγαζί της το έκλεψαν στη μαμά μου και τίποτα δεν έγινε. Γι αυτό κι εγώ κυκλοφορώ με κινητο άνευ αξίας και πλέον με μια ωραιότατα σπασμένη οθόνη. Αμ πως.
Θα έρθει να με βρίσει που νέο κορίτσι κυκλοφορώ με τέτοιο έκτρωμα και βλέπω να μου δίνει κανένα κινητό - κλεμμένο πάντα - για να μην την πατήσει κανένας άλλος συνάδελφος όπως εκείνος.
Το έγραψα και σε μια άλλη εξομολόγηση. Παίζει να σας έχει βγάλει ποτέ στο lifo ότι κάποιος προσπαθεί να παρει τον κωδικό σας και ότι η σύνδεση σας δεν είναι ιδιωτική; Μου το βγάζει πολλές φορές τώρα τελευταία και έχω αρχίσει να παραξενευομαι. Έχει συμβεί σε κανέναν; Όσον αφορά την εξομολόγηση, με έχουν κλέψει και για αρκετό καιρό ήμουν θυμωμένη, με την πόλη, την πολυκοσμία, τα βλέμματα, μέχρι και οι κινήσεις των ανθρώπων φανταζαν περίεργες. Κάτι τέτοια περιστατικά σε κάνουν πιο καχύποπτο, πιο σκληρό απέναντι σε καταστάσεις. Υπάρχουν όμως και από τα άλλα περιστατικά, τα ευχάριστα και γεμάτα προσφορά. Δεν είναι μαύρο άσπρο.
Scroll to top icon