ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
12.2.2020 | 16:25

Ποιο ειναι το σωστο;

Εχω μια απορια...οταν παντρευεσαι εναν αντρα η μια γυναικα παντρευεσαι και το σοι του/της? Εκτος αυτου εισαι υποχρεωμενος να ξεσκατιζεις τα πεθερικα σου οταν γερασουν η ειναι εκμεταλλευση?βεβαια οταν παντρευεσαι ο παπας λεει μαζι στα ευκολα και στα δυσκολα και αυτα ειναι απο τα δυσκολα της ζωης ομως οταν αγαπας τον ανθρωπο σου και ειναι αναγκη δε θα το κανεις και αυτο αν χρειαστει?ευχαριστω!
14
 
 
 
 
σχόλια
Σαφώς και παντρεύεσαι το σόι... αν όχι όλο τουλάχιστον αυτό που θα συναναστρέφεσαι συχνότερα. Γάμοι, βαφτίσια, γιορτές και κηδείες θες δε θες θα είσαι εκεί.Και θα απαντήσεις αναγκαστικά σε αδιάκριτες ερωτήσεις και περίεργες συμπεριφορές θα αντιμετωπίσεις και όλα αυτά τα κλασικά εικονογραφημένα.Εκτός βέβαια αν ξεκόψεις από όλους, που και αυτό θα γίνει αντικείμενο σχολιασμού.Είναι δύσκολο να το αφήσετε εκτός.Πρέπει να είσαι πολύ ακέραιος και δυνατός χαρακτήρας.Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να θωρακίσεις το μυαλό και την ψυχή σου και να μην δίνεις σημασία σε οτιδήποτε σε ενοχλεί... για να μην επηρεάζεται η σχέση σας όμως πρέπει να είναι αμφίπλευρο.Για το ξεσκάτισμα που λες εξαρτάται από την όλη συμπεριφορά αυτών των ανθρώπων.Αν το μόνο που έχεις να θυμάσαι είναι προσβολές και κακή συμπεριφορά δεν είσαι υποχρεωμένος/η.Μόνο ίσως από χριστιανικής άποψης και ευαισθησία.Αν πάλι όμως αυτοί οι άνθρωποι σου άφησαν και κανένα κομπόδεμα ή το σπιτάκι στο χωριό για να κάνεις τις διακοπές σου, εκεί τι λες;Γιατί να τους ξεσκατίσω; Εκεί μήπως κάνουμε λίγο τα στραβά μάτια και τα βλέπουμε από άλλη οπτική;
Δεν υπάρχει σωστό και λάθος, καθένας ενεργεί και λειτουργεί διαφορετικά. Δε χρειάζεται να ξεσκατίσεις κάποιον, μπορείς όμως να του προσφέρεις ανθρώπινες συνθήκες διαβίωσης. Τρόποι υπάρχουν αν υπάρχει και θέληση.
Δεν ξέρω τι να σου πω..θέλω να καταθέσω κάτι εδώ απαλά και να φύγω..Δεν θέλω μυστηριώδεις τύπους .δεν θέλω περίεργους και γοητευτικούς η όχι και τόσο γοητευτικούς αλλά παράξενους..θέλω καλούς ανθρώπους..ένα καλό άνθρωπο χωρίς προβλήματα που πρέπει να του λύσω εγώ και χωρίς αποθυμενα να ταιριάξουμε και να πορευτούμε στο όνειρο..μετά από τόσες εμπειρίες πιστεύω να έχεις έναν καλό άνθρωπο είναι σημάδι τύχης μεγάλης .αρκεί να ξέρεις που ψάχνεις..
αν σου φεροντε ομορφα έχεις μια φιλοτιμία να είσαι κοντά τους ....................... δηλαδή όσο γινετε να εξυπηρετείς όχι να γινεσε δούλος φυσικά .............. οποίον γονιό η συγγενη μπορεί να χρειαζετε ...................... σε λογικα πλαίσια φυσικά κι σε νορμαλ κατασταση ......... μην πέφτει εκμεταλλευση και υποτίμηση κακοτροπια κι τετεια ............. ολα θέλουν ενα μετρο αν ξεπεραστούν τα όρια ..........οι καταστάσεις ξεφεύγουν και γινονται αφύσικες .................
Όχι δεν παντρεύεσαι και το σόι του.Όχι δεν είσαι υποχρεωμένη/ος να ξεσκατιζεις τα πεθερικά. Αν θα θελήσεις να το κάνεις εξαρτάται από το δικό σου χαρακτήρα. Προσωπικά θα προτιμούσα το διαζύγιο, και την αυτοκτονία ακόμα που λέει ο λόγος, από το ξεσκατισμα ενός γέρου.
Μην μιλάς τόσο απαξιωτικά για τους γέρους.Μπορούσες να έγραφες ότι απλά δεν θα το έκανες. Όλοι θα γεράσουμε κάποια στιγμή και ίσως χρειαστεί κάποιος να μας καθαρίζει.
Λίγο άκομψο το "γέρος" πράγματι. Το έγραψα για να τονίσω ότι με το ξεσκατισμα ενός ηλικιωμένου έχω πρόβλημα. Με το ξεσκατισμα ενός μωρού για παράδειγμα δεν έχω θέμα.Όσο για το ότι όλοι θα γεράσουμε, εγώ όταν γεράσω θα πάω σε γηροκομείο από μόνη μου. Σιγά μην κάθομαι να ταλαιπωρω τα παιδιά μου και να τους κάνω τη ζωή δύσκολη.
Γιατι να είναι εκμετάλλευση? Αν τους αγαπας κ ειναι ωραιοι άνθρωποι . Τότε ίσως να θέλεις να σαι διπλα τους . Απτην αλλη το ξεσκατιζεις ακούγεται λιγο επιθετικό . Κ ίσως να ναι κ αρχείαστο.
Scroll to top icon