175 χιλιάδες ευρώ η αμοιβή του νέου προέδρου του ΤΧΣ

175 χιλιάδες ευρώ η αμοιβή του νέου προέδρου του ΤΧΣ Facebook Twitter
2

Μικτές αποδοχές 175.000 ευρώ θα λάβει ο νέος πρόεδρος του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, Χρήστος Σκλαβούνης, κατά 75 χιλιάδες δηλαδή μεγαλύτερη αμοιβή από τον προηγούμενο πρόεδρο του Ταμείου  Πολ Κόστερ.

Σύμφωνα με την Ελευθεροτυπία, ο Γιάννης Στουρνάρας είναι που αξιολόγησε ότι ο νέος πρόεδρος θα πρέπει να λάβει μεγαλύτερη αμοιβή καθώς θα έχει συνεχή παρουσία σε αντίθεση με τον κ. Κόστερ που έλλειπε συχνά από την Αθήνα.

Το υπουργείο Οικονομικών, επικαλούμενο τη συνεχή παρουσία του Χ. Σκλαβούνη στην Αθήνα σε αντίθεση με τον Πολ Κόστερ, πριμοδοτεί τον διορισμό του με μερικές δεκάδες χιλιάδες ευρώ.

Επί των ημερών του νέου προέδρου του ΤΧΣ, ο ξένος οίκος UBS του οποίου ήταν υψηλόβαθμο στέλεχος, όπως γράφει η εφημερίδα,  προέβαλλε την Altec ως εταιρία-υπόδειγμα αλλά μετά από λίγο κατέρρευσε. Ακόμη, αναφέρεται «στις αλλοπρόσαλλες αναλύσεις της με την εμπλοκή της να φτάνει μέχρι τη Βουλή με επερωτήσεις βουλευτών, απαντήσεις υπουργών και άλλες... ομορφιές.»

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια
Κι εγώ μένω συνέχεια στην Αθήνα, γιατί δε με πριμοδοτούν με μερικές δεκάδες χιλιάδες ευρώ;Και μια δεύτερη ερώτηση: Το μισθό του ποιος τον πληρώνει; Εμείς κι αυτόν;