ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
1.3.2020 | 18:28

Θέλω να μάθω...

.... τόσο πολυ τον λόγο για τον οποίο ήθελε να με πληγώσει. Ήθελα να ήξερα πόσο το ευχαριστήθηκε όταν το κατάφερε. Και επίσης αν το μετάνιωσε έστω και λίγο. Πόσο κακόψυχος είναι δηλαδή; Εγώ τον εμπιστευομουν, θεωρούσα ότι ήταν ένα ευγενικό και καλοσυνάτο άτομο. Πώς έπεσα τόσο έξω; Και για την ακρίβεια σε όσες το είπα ούτε αυτές περίμεναν κάτι τέτοιο από αυτόν. Προσποιήθηκε τον καλό πάρα πολύ καλά. Αν σπούδαζε υποκριτική θα είχε διαπρέψει. Σίγουρα. Δεν είναι τόσο ο θυμός μου για αυτόν όσο η λυπηση. Δεν ξέρω τι ικανοποίηση πήρε. Δεν ξέρω τι κατάλαβε με αυτό που έκανε. Δεν είχε κανένα δικαίωμα να με πληγώσει. Εγω έχω καθαρή την συνείδηση μου. Εκείνος πάλι δεν ξέρω καν αν έχει συνείδηση. Πόσο αναίσθητος πια; Με περνάει και 3 χρόνια... υποτίθεται μεγαλύτερος. Και υποτίθεται άνδρας. Αυτά κάνουν οι άνδρες; Ωραία κατορθώματα.
5
 
 
 
 
σχόλια
Ενδεχομένως χέστηκε ο τύπος. Είτε σε πλήγωνε, είτε όχι, το ίδιο θα ήταν γι'αυτον. Δε γυρίζει ο κόσμος γύρω σας. Ο,τι κάνει ο καθένας το κάνει κατά πάσα πιθανότητα για την παρτάρα του. Οι υπόλοιποι είστε αδιάφοροι.
Δεν είναι ότι αυτά τα κάνουν οι άνδρες, αυτά τα κάνουν οι άνθρωποι χωρίς αρχές και συνείδηση, ανεξαρτήτως φύλου. Μη στοχοποιουμε τους άνδρες επειδή ορισμένοι απλώς είναι μαλακες.Τώρα ως προς το γιατί φέρθηκε έτσι, πολλοί είναι οι πιθανοί λόγοι. Θα συμφωνήσω με την ανία ότι συνήθως δεν συμπεριφερονται άσχημα επειδή θέλουν να πληγωσουν την άλλη πλευρά, αλλά γιατί απλώς α αδιαφορούν για αυτήν. Θέλουν να πουν ή να κάνουν κάτι και απλώς δεν τους νοιάζει αν ο άλλος θα πληγωθει. Εξαιρούνται οι περιπτώσεις χωρισμων. Εκεί γεννιούνται σε πολλούς αισθήματα εκδίκησης.
Όσα άτομα έχω γνωρίσει να συμπεριφερονται έτσι δεν ένιωσαν κάποια τρελή ικανοποίηση για όσα έκαναν σε μένα, βασικά ούτε είχαν μπει μισή φορά να μπουν στη διαδικασία να σκεφτούν τι μπορεί να βίωσα. Διαπίστωσα ότι απλά έτυχε να ήμουν τη λάθος στιγμη, στο λάθος μέρος και φυσικά να κρατήσω τη πιο λάθος στάση : της διαθεσιμότητας. Για εκείνους λογικά ήταν κάτι ασήμαντο, αφού ποτέ δε με είδαν πραγματικά, χωρίς να υπάρχει κάποια βαθύτερη εξήγηση. Δεν αφορούσαν εμένα τα ξεσπάσματά τους, ακόμη και γι' αυτό μ' έβρισκαν ασήμαντη. Απλά μπορούσαν και έγινε, ή έτυχε γιατί δεν έχουν μάθει να σκέφτονται κάποιον πέρα από τον εαυτό σου.Με λίγα λόγια δεν υπάρχει τίποτα το βαθύ, δεν υπάρχει κάποια καλή απάντηση για να δικαιολογεί όσα πέρασες και γι' αυτό το λόγο κράτα αποστάσεις ακόμη κι αν πάει να γίνει κάποια επιστροφή και κοίτα να κλείσεις τις πληγές σου όχι επιδερμικά.Υ. Γ. Θα φέρω ένα τρομακτικα ακραίο παράδειγμα: εκείνοι οι τύποι που χτυπάνε άλλους με τ' αμαξάκια τους και καθαρίζει κανένας συγγενής δεν είχαν σκοπό να σκοτωσουν κάποιον, απλά δεν τους ένοιαζε και αυτό που έγινε πιο πολύ σαν ατυχία το βλέπουν που τους βάζει σε μπελάδες. Η συναισθηματική νοημοσύνη και το νοιαξιμο είναι κάτι που δεν είναι δεδομένο σε όλους τους ανθρώπους.
Scroll to top icon