ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
4.3.2020 | 12:15

Κάποτε ηταν διαφορετικός..

Θυμάμαι από το τρίτη γυμνασίου μέχρι και τη δευτέρα λυκείου που είχα σχέση με ένα αγόρι.. Το λέγαν Σ... και περνούσαμε υπέροχα μαζί! Ήταν πολύ καλός μαθητής και με βοηθούσε στα μαθήματα. Εμεις οι δυο και η παρέα μας ήμασταν τα αόρατα παιδιά του σχολείου. Επειδή δεν ασχολούμασταν πολύ με τα social media, ούτε συμμετείχαμε στις καταλήψεις κτλ Δυστυχώς στη τρίτη λυκείου μετακόμισα και τον έχασα από τη ζωή μου.. Δοκιμάσαμε τη σχέση από απόσταση αλλά δε πέτυχε και για αυτό τα διαλύσαμε.. μιλούσαμε που και που φιλικά αλλά στο τέλος χαθήκαμε εντελώς. Πλέον είμαι 21 ετών και σπουδάζω στη Πάτρα. Εκείνος σπουδάζει στην Αθήνα. Όταν πήγα στη Αθήνα σε ένα γάμο τον πέτυχα κατά τύχη στο δρόμο όπως περπατούσα. Αρχίσαμε να μιλάμε και αποφασίσαμε να βγούμε φιλικά να τα πούμε. Ήταν το ίδιο όμορφος εξωτερικά αλλά όχι εσωτερικά. Μου έλεγε συνέχεια πως θα σπουδάζει Πολιτικός Μηχανικός γιατί έχει μια έτοιμη δουλειά και πως δεν ενδιαφέρεται να κάνει κάποιο μεταπτυχιακό.. πως απλά θέλει μια καλή δουλειά με καλά λεφτά.. Δεν είναι δα και κακό αυτό που μου είπε... αλλά εγώ θυμώνουν τον παλιο Σ.. που δίψαγε για γνώση! Που καθόταν και διάβαζε επιστημονικά βιβλία στο διάλλειμα! Θυμάμαι που μιλούσαμε για το διάστημα, τον έβλεπα που με πάθος έλυνε εξισώσεις, είχε πάντα κάτι έξυπνο να πεί, ήξερε πολλά περισσότερα από την ύλη των βιβλίων.. και τώρα δεν τον ενδιαφέρει η γνώση τον ενδιαφέρει απλά να βολευτεί.. Δε λέω δικαίωμα του είναι απλά στεναχωρήθηκα γιατί μόλις τον είδα στο δρόμο χάρηκα τόσο πολύ νόμιζα πως είχα ξανασυναντήσει τον άνθρωπο που είχα ερωτευτεί παράφορα!
7
 
 
 
 
σχόλια
Δεν άλλαξε πάντα έτσι ήταν αλλά σου το έπαιζε εναλλακτικός επειδή στις μικρές ηλικίες έχει πέραση... Στις μεγαλύτερες έχουν πέραση τα φράγκα γιάυτό τώρα παριστάνει το βουτυρόπαιδο που κρέμεται απο τους όρχεις του μπαμπάκα του....
Λογική εξέλιξη. Όλοι αλλάζουμε με τον καιρό και κοιτάμε τα πράγματα πιο ρεαλιστικά. Πιο πρακτικά ίσως. Βάζουμε πάνω από όλα την ανάγκη για επιβίωση και μετά όλα τα άλλα. Δες την εξελικτική θεωρία για παράδειγμα. Τότε δεν τον απασχολούσαν αυτά. Του τα παρείχαν οι γονείς του. Τώρα κοιτάει τι θα κάνει για να μπορέσει να ζήσει τον εαυτό του όσο το δυνατόν καλύτερα. Εγώ στην εφηβεία μου ξέρεις πόσο ιδεαλιστρια ήμουν; Τώρα προέχουν άλλα όμως αναγκαστικά. Θα δεις πως κι εσύ θα αλλάξεις με τον καιρό αν δεν το έχεις ήδη κάνει και δεν το συνειδητοποιεις.
Απογοητευτική αλλαγή αυτή.. και εγώ θα στενοχωριόμουν λίγο να βλέπω έναν που είχε μυαλό και προοπτικές να καταντάει το ίδιο όπως πολλοί. Απλά όμορφα κορμιά. Άλλα τον επηρέασαν φαίνεται να κοιτάει το υλικό κέρδος.
Ειλικρινής, ρεαλιστής και μπράβο του... Όλοι αλλάζουμε, νόμος. Και εσύ έχεις αλλάξει. Άλλο αν εσύ δεν το βλέπεις. Δεν ξέρεις όμως τι είδες αυτός.
Μα πεντε χρόνια περάσανε, τι ήθελες να μην αλλάξει? Απλα εσύ τον αποτυπωσες ως ερωτα εκείνης της ηλικιας που τα είχατε. Φυσικά και δεν έμεινε ίδιος.
"Επειδή δεν ασχολούμασταν πολύ με τα social media, ούτε συμμετείχαμε στις καταλήψεις κτλ Πηγή: www.lifo.gr"Όλη η ιστορία της μεταπολίτευσης σε 2 γραμμές. Φίλη, τον προσγείωσε η πραγματικότητα...απλώς.
Scroll to top icon