ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
5.3.2020 | 00:42

Η κοπέλα μου μια ανάποδη εξομολόγηση

Γειά σας είμαι στα 24 και είμαι 2 Χρόνια με μια κοπέλα στα 20. Η κοπέλα αυτή είναι τρυφερή ήρεμη ειλικρινής (συνεχεια την τσεκαρω εγώ ο ύπουλος ανάθεμα αν της αξίζω, την έχω παρακολουθησει και όλας ) και πάντα έλεγε αλήθεια. Είναι καλή με όλους, υποστηρίζει το δίκαιο ταΐζει τα αδέσποτα, δίνει χωρίς αντάλλαγμα, με περιμενε 9 μηνες στρατου , μου κανει συνεχεια δωρα, και αναρωτιέστε και εσείς ήδη το ίδιο ; πως γίνεται αυτό ρε παιδία υπάρχουν τέτοιες κοπέλες; εγώ διαβάζω παντού να υπάρχουν θέματα στα 2 Χρόνια σίγουρα. Και εγώ νιώθω ότι είμαστε μαζί 1 εβδομάδα σε στιγμές όπως και εκείνη. Δεν θα έπρεπε πρώτον να είχε κάτι κουλό είτε μεγάλο είτε έστω κάτι χαζό σαν χαρακτήρα ή στη σχέση μας; το σεξ επίσης από αλλο κόσμο. Την αγαπάω τόσο πολύ θα πεθενα γιαυτη και ας μη το πιστευει κανείς αυτό που λέω. Κάθε φορά όταν τελειώνουμε το σεξ με αγκαλιαζει και μου χαμογελαει. Εμένα μου αρέσει που είναι ολα καλά μεταξύ μας. Απλά μου κάνει εντύπωση με αυτά που ακούω..
5
 
 
 
 
σχόλια
Είναι σαν να κερδίσατε το τζόκερ, να κρατάτε το τυχερό δελτίο στα χέρια σας και να μην πάτε να το εισπράξετε, διότι δεν πιστεύετε στην τύχη σας!Σαν να θέλετε ντε και καλά να ζήσετε τη ζωή των άλλων, αυτών που σακατεύουν σχέσεις κι ανθρώπους. Προσωπικά, μου μυρίζουν θέματα αυταξίας κι αυτοπεποίθησης. Αφήστε τους άλλους να ζουν αυτό που τους αξίζει κι αντί να κοιτάτε το δώρο που σας δόθηκε σαν βόμβα έτοιμη να εκραγεί -ενώ δεν είναι- ανοίξτε το και χαρείτε το. Με όλη σας την καρδιά, γιατί το καλό αφενός δε σηκώνει μεσοβέζικες συμπεριφορές, αφετέρου δεν έρχεται και κάθε μέρα στη ζωή μας. Κοινώς, βουρ στον πατσά! Η τύχη -αν υπάρχει κι αν τη βρούμε ποτέ- έρχεται δύσκολα και γλιστράει σαν νερό ανάμεσα στα δάχτυλα.
Ζηστο όσο το εχεις. Γιατι τιποτα δεν είναι δεδομένο και κανεις μας δεν γνωρίζει τι μας επιφυλάσσει το μέλλον. Ξυπνάω και την βλέπω να έχει τυλιχτεί πάνω μου. Πόσο ευτυχισμένος και ερωτευμένος είμαι μαζί σου. Ευτυχία. Θεέ μου, πόση ευτυχία.Την φιλάω ξανά. Και ξανά. Με διώχνει γλυκά. Φεύγοντας παίρνω το κράνος και τα κλειδιά για την μηχανή.Πόσο ευτυχισμένος είμαι; "Αυτός έχει τόσο μαύρη ψυχή, όπως και τα τατουάζ στο σώμα του" της είχε πει ο πατέρας της. "Αν επιλέξεις αυτόν, φεύγεις από εδώ μέσα και θέλω να δω ποιος θα σε συντηρήσει." Της είχε πει επίσης. Από εκείνη την μέρα παλεύω να μη την ξανά δω με δάκρυα. Δουλεύω για να της παρέχω ότι δεν έχει καμία. Για να είμαι μαζί της. Να της δίνω για όσο ζω, ότι δε θα πάρει ποτέ. Για να ζω, βλέποντας την να χαμογελάει. Φτάνω στην δουλειά.Κατεβαίνω και μπαίνω μέσα. Ξεκινάει μια κουραστική μέρα μα ξέρω πως όταν σχολάσω θα είμαι σαν να γεννήθηκα μόλις, για να της προσφέρω όσα δε μάντεψε ποτέ. Εκείνη. Όλα για εκείνη.Σχολαω. Βάζω μπροστά και ξεκινάω. Σε λίγα λεπτά είμαι σπίτι. Κλειστά πατζούρια. Σπάνιο φαινόμενο. Μπαίνω μέσα. Μωρό μου, γύρισα. Φωνάζω γλυκά. Καμία απάντηση. Πλησιάζω. Κοιτάζω το κρεβάτι μας. Σημείωμα. Όχι. Δε μπορεί. Κάτι σοβαρό θα έχει γίνει. "Δε θα μπορούσα να το κάνω ενώ σε κοιτάζω στα μάτια. Δε γίνεται. Ήθελα να είμαι ξεκάθαρη απέναντι σου. Υπάρχει άλλος. Κάποιος που τις ώρες που έλειπες δε με άφηνε μόνη λεπτό. Τέλος οι λεπτομέρειες. Ίσως δεν έπρεπε από την αρχή. Ίσως τελικά ήταν λάθος. Φταίω ή φταίς ας το κρίνει ο χρόνος. Λυπάμαι. Να περνάς καλά. "Δάκρυα κυλάνε στο πρόσωπο μου. Ένας κόμπος στο στομάχι μου δε με αφήνει να πάρω ανάσα. Ήταν λάθος; Δεν έπρεπε από την αρχή τι; Υπάρχει άλλος; Εγώ πότε σε άφησα μόνη; Είναι πλάκα. Είναι σίγουρα κάποια πλάκα. παίρνω τα κλειδιά από την μηχανή και βγαίνω έξω. Φτανω σπίτι της. Έξω ο παιδικός της φίλος. Ανοίγει η πόρτα. Εκείνη. Χαμογελάει. Όπως χαμογελούσε σε εμένα. Τον φιλάει. Τον φιλάει. Ανάθεμα με τον φιλάει. Βγαίνει ο πατέρας της. Θα γίνει χαμός ελπίζω. Αλλά όχι. Τον αγκαλιάζει και τον βαράει φιλικά στον ώμο. Σκύβω το κεφάλι και περιμένω να βγούν. Βγαίνουν. Περνάνε δίπλα μου και εκείνη με κοιτάζει όπως και εκείνος. Χαμογελάνε σαν να είμαι άγνωστος και προχωράνε. "Σου θυμίζει κάτι; Ναι αλλά δε δίνω και πολλή σημασία τώρα" η συζήτηση που έπιασα. Της θυμίζω κάτι; Εγώ; Δε θυμάται εμένα; Ή ζωή μου, ο λόγος που υπήρχα, δε με αναγνωρίζει; Φεύγω. Γυρίζω σπίτι. Τα σπάω όλα. Ξανά αίματα παντού. Πετάω δύο ρούχα σε μια τσάντα και φεύγω. Ποιος είμαι και που πάω, δε ξέρω. Μα.. Μου αρκεί που χαμογελούσε εκείνη. Το πόσο έσπασα που χαμογελάει σε άλλον όπως τότε σε εμένα, το αφήνω. Λογικά χάνω το μέτρημα. Θα περιπλανιέμαι στα στενά χωρίς ζωή, θα είμαι ο παράξενος. Ο μαλάκας που ίσως σου αναφέρει μια φίλη σου μετά. Γιατί για εκείνη ήμουν όσα μου έβγαζε, και για άλλες θα είμαι αυτό που επίσης μου έβγαλε εκείνη στο τέλος.Εκείνη με έκανε έτσι. Εκείνη μου πήρε την ζωή.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon