ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.3.2020 | 19:39

Χειροτερευω

Ωρα με την ώρα , λεπτό το λεπτό...Κλαίω ,κλαίω και κλαίω.Στενοχωριεμαι στο σπίτι.Νε πλάκωσαν οι τοίχοι....έχω αρρυθμίες και ταχυπαλμια.Το χειρότερο; Φοβάμαι ότι μετατρεπομαι σε ένα τέρας όχι τόσο λόγω του εγκλεισμού αλλά περισσότερο του άγχους για τον λόγο του εγκλεισμού.Γενικα αυτή την κατάσταση είναι δύσκολο να τη διαχειριστω τελικά.Με εγκαταλείπει η λογική και η υπομονή.Χανω τον εαυτό μου :(
4
 
 
 
 
σχόλια
ΗΡΕΜΗΣΕ Αυτή η κατάσταση είναι προσωρινή και να ξέρεις είμαστε τυχεροί που στην Ελλάδα ήρθε αυτόν τον μήνα και σε λίγες μέρες θα αρχίσουν οι ζέστες. Σε νιώθω όσο δεν πάει γιατί είμαι ακριβώς σε αυτήν την κατάσταση και σε πονάω πολύ. Αλλά δεν ωφελεί σε τίποτα να κάνεις άσχημες σκέψεις. Πάλι καλά προς το παρόν μας επιτρέπουν την σωματική άσκηση. ΒΓΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΑΣτείλε μήνυμα και βγες και κάνε όση ώρα θες βόλτα κοντά στο σπίτι σου και ΠΆΡΕ ΒΑΘΙΈΣ ΑΝΑΣΕΣ. Ο κόσμος δεν τελείωσε και δεν θα τελειώσει από έναν ιό. Θα περάσει όλο αυτό, αλλά πρέπει να βοηθήσεις τον εαυτό σου. Το ξέρω ότι σε πνίγει αυτό το "μένουμε σπίτι", με έχει καταπνίξει και εμένα, αλλά σκέφτομαι μόνο θετικά και είμαι αισιόδοξη που δεν είμαστε σαν την Κίνα που σε αυτούς είναι έτσι η κατάσταση από Δεκεμβριο. Κάτσε και άρχισε γυμναστική στο σπίτι, βγες και περπατα.Ξέρεις πόσο πολύ θα σε βοηθήσει η γυμναστική να αποβάλεις το στρες; Αγάπησε τον εαυτό σου βρε παιδί μου και μην τον φρικαρεις έτσι... Φρόντισέ τον. Μας δόθηκε ο χρόνος να φροντίσουμε όλοι τους εαυτούς μας και μην αγχώνεσαι...Όλα θα πάρουν τον δρόμο τους.
Δυστυχώς συμπασχουμε εκατομμύρια κόσμος.. Είμαστε σαν θηρία στα κλουβιά.. Κανείς μας δεν ξέρει πότε θα σταματήσει ο εγκλεισμός... Και τι επιπτώσεις θα έχει για το μέλλον μας..; Τι αντίκτυπο θα έχει στην οικονομία..; Θα έχουμε δουλειά..; Πως θα επιβιώσουμε; Κατανοώ πως δεν ειναι εμψυχωτικη η προσέγγιση ..όμως πρέπει να παραμείνουμε λογικοί, συνετοι, ρεαλιστές και οπωσδήποτε ενωμένοι, η ισχύς εν τη ένωσή..!!
Προσπάθησε να ηρεμήσεις. Είναι μια δύσκολη περίοδος, αλλά είναι προσωρινή. Θα περάσει. Έχεις ένα φίλο/η να πάρεις ένα τηλέφωνο να μιλήσεις, έναν άνθρωπο που εμπιστεύεσαι; Aν ναι, να το κάνεις. Βγες έξω στο μπαλκόνι, πάρε μια βαθιά ανάσα. Διάβασε ένα βιβλίο, δες μια ταινία να ξεχαστείς. Υπάρχει και γραμμή ψυχολογικής υποστήριξης αλλά είναι ανοιχτά Δευτέρα-Παρασκευή συγκεκριμένη ώρα, απ' όσο γνωρίζω. Ψάξε να βρεις τον αριθμό και κάλεσε να μιλήσεις σε κάποιον, αλλα αυτό μπορεί να γίνει από Δευτέρα. Μην το βάζεις κάτω.
Scroll to top icon