ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
27.3.2020 | 20:02

Παλεύω με τον εαυτό μου να αντέξω.

Βρέχει και δεν μπορώ να βγω έξω. Ειμαι σε αξιοθρήνητη κατάσταση και δεν με αναγνωριζω. Πολλά τα προβλήματα στο μικρό σπίτι που έχω φυλακιστεί, η μητέρα μου δεν θέλει να την μιλάω καθόλου και μου κάνει ψυχολογικό πόλεμο για θέματα του πατέρα μου ( που δεν ευθύνομαι ) και λύγισα πολλές φορές φέτος...Δεν θέλω να πάρω τηλέφωνο δύο άτομα να τους πω τι επωμιζομαι γιατί δεν θέλω να με ακούσουν να κλαίω για να μην στεναχωρέθουν. Μενουν μακριά και δεν γίνεται να τους δω και εδώ είμαι μόνη μου... Η μοναδική μου παρέα είναι η κλασσική μουσική, οι κωμωδίες και οι ταινίες στο youtube και η προσευχή... Αν και πιστεύω πολύ καμία φορά όταν δεχομαι τόσες επιθέσεις από παντού σχεδον και αλλεπαληλες ατυχίες σκέφτομαι ότι δεν με δοκιμάζει απλά , αλλά με ξέχασε... Αναρωτιέμαι γιατί, αφού δεν έχω βλάψει ποτέ καμια ψυχή... Εύχομαι το Πάσχα ή μέχρι τον Μάϊο να έχουν τελειώσει όλα αυτά και με τον κορωνοϊο και όλα τα προβλήματα κι ας μοιάζει ουτοπικό... Κάτι χαρμόσυνο να γίνει και να βρούμε δύναμη να συνεχίσουμε την ζωή μας σοφότεροι και πιο δυνατοί. Όλα αυτά να μοιάζουν με έναν κακό μακρινό εφιάλτη... Αν κάνουν πολλοί άνθρωποι κανουν προσευχές, πιάνουν λένε γιατί η σκέψη έχει τεράστια δύναμη και μετακινεί βουνά, διώχνει τα σύννεφα και έρχεται λιακάδα... Καλή δύναμη και ας έρθει ένα " Αναστάσιμο " μήνυμα νωρίτερα φέτος. Να φύγει το κακό, να βρεθεί το φάρμακο για τον κορωνοϊο και όπως ανθίζουν όλα τα ανθη και τα δέντρα τώρα την Άνοιξη , να συμβεί το ίδιο και σε εμάς . Η ζωή συνεχίζεται :-)
5
 
 
 
 
σχόλια
Όλοι παλεύουμε αυτή τη περίοδο τις δικές μας προσωπικές μάχες. Αλλά κάνεις δεν είναι μόνος. Εάν θελήσεις άκου ένα κομμάτι το hymn of the cherubim του Τσαϊκόφσκι.
Είμαστε και εμείς εδώ να σου κάνουμε παρέα.Μοιράσου την μουσική που ακούς στις αφιερώσεις Πες μας για τα συναισθήματα σου, κάνε προτάσεις για ταινίες και ότι σου κατέβει!Μπορεί να διαφωνήσουμε μπορεί να σε νευριάσουμε με τα σχόλια μας , μπορεί και να γελάσεις.Από που περνάμε το περνάμε ΟΛΟΙ μαζί, κανένας μόνος.
φιλαρακι σε νιωθω παρομοια περνάω κι εγω ............... ο θεος νοερά αγκαλιάζει τον πόνο των ανθρωπων ......... πίστη να εχουμε κι να μενουμε σταθερα ανθρωποι σωστοι ............. αυτα που ζουμε ειν για να γινόμαστε πιο σοφοί νομιζω .................
Scroll to top icon