ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
29.3.2020 | 14:44

Πονάει πολύ....

Πονάει πολύ να τους δείχνεις πόσο πολύ τους αγαπάς, πόσο πολύ τους νοιάζεσαι, πόσο πολύ τους θέλεις κι εκείνοι να σε πουλάνε για το τίποτα. Ήμουν πάντα εκεί για σένα κι εσύ με πούλησες για το τίποτα! Προχώρησες κανονικά τη ζωή σου κι εγώ ακόμα πονάω! Έπαιξες με τα συναισθήματα μου και την καρδιά μου. Που πήγαν οι έρωτες που μου πουλούσες ε; Με σημάδεψες και τώρα πια ούτε ενα συγγνώμη δεν είσαι άξιος να γυρίσεις και να μου πεις. Μείνε μαζί της κι εύχομαι ποτέ να μην καταλάβεις τι έχασες... τουλάχιστον μέχρι να μπορέσω να σε ξεπεράσω και να μην μπορείς να με πονάς άλλο!
9
 
 
 
 
σχόλια
Παιδιά, αυτό το "έδωσα τόσα και περιμένω άλλα τόσα ως ανταπόδωση" είναι τωρινό φαινόμενο ή πάντοτε συνέβαινε κι εγώ δεν το συνειδητοποιούσα; Μου κάνει φοβερή εντύπωση. Κάνουμε κάτι επειδή το νιώθουμε. Το "αν θα εκτιμήθεί" ως προβληματισμός (υποψιάζομαι μεταφρασμένο στο αν θα μας αγαπήσουν) το φθηναίνει. Το ευτελίζει. Είναι θλιβερό. Καταλαβαίνω ότι πονάς επειδή ερωτεύτηκες, αλλά δεν υπάρχει κάτι το καινοφανές. Προτίμησε μια άλλη. Δεν αντανακλά σε δική σου έλλειψη αυτό, απλώς του έκανε του συγκεκριμένου καλύτερα η άλλη. Όπως πιθανώς κι εσένα κάποιος σου έκανε καλύτερα από κάποιον άλλον που του άρεσες αλλά σε σένα δεν άρεσε. Δεν "έπαιξε", ντε και καλά με πρόθεση, το πιθανότερο είναι ούτε κι εκείνος μάλλον να ήξερε τι του γίνεται. Προφανώς εξ αυτού του γεγονότος προέκυψαν τα "μεγάλα λόγια". Συνήθως μεγάλα λόγια λέει κανείς για να τα πιστέψει πρώτος ο ίδιος!Αυτά συμβαίνουν παντού, στη δουλειά, στις κοινωνικές γνωριμίες, παντού. Όσο νωρίτερα μαθαίνει κανείς να διαχειρίζεται την απόρριψη, τόσο γρηγορότερα μαζεύει ενέργεια για εκεί που δεν απορρίπτεται.
Καλά μην το λες λένε και μεγάλα λόγια κάποιοι που θέλουν σόνι και ντε να σε π... και επειδή δεν τους κάθεσαι αρχίζουν τα μεγάλα λόγια. Τωρά αυτό που κάποιος επειδή κάποιος άλλον τον χώρισε το θεωρεί προδοσία τι να πω. Κανένας δεν εχει υποχρέωσει να είναι με κανέναν. Δηλαδή εγώ επειδή έχω πολλά χρόνια σχέση αν αύριο γνωρίσω κάποιον και με γοητευσει δεν έχω δικαίωμα να χωρίσω;
Αυτοί που θέλουν να π.... θα πουν μεγάλα λόγια επειδή έχουν καταλάβει ότι χρειάζεται αντάλλαγμα για το χρυσό μ...Άμα κάποια θέτει το μ.... ως έπαθλο, ε, τι να πω, πρέπει να τα περιμένει αυτά τα φαινόμενα. Τουλάχιστον να μάθει να τα διακρίνει νωρίς. Για το άλλο, πολύ σωστό επιχείρημα.
Τίποτα δεν έχασε γιατί εξαρχής είχε χρονικό ορίζοντα αυτό που είχατε: σε κράτησε γιατί δεν τον χάλαγες έως ότου να βρει κάτι άλλο καλύτερο για εκείνον. Μην παραμυθιάζεσαι ότι κάποτε θα αναγνωρίσει το μεγαλείο σου και θα γυρίσει γονυπετής εκλιπαρώντας για συγχώρεση...
Απλά σταμάτα να δίνεις..πρέπει να έχεις και λίγο εγωισμό,αλλιώς θα υποφέρεις .Σταμάτα να δίνεις στους άλλους..ξεκίνα να δίνεις εκτίμηση στον εαυτό σου.έχεις την δύναμη.
Τα λόγια τα μεγάλα, τις βαρύγδουπες υποσχέσεις φοβάμαι και γω. Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Αν δεν δεις πράξεις, κλάφτα Χαράλαμπε που λέει η παροιμία. Σε καταλαβαίνω γιατί και γω λόγο ευαισθησίας πληγώνομαι εύκολα μετά. Για αυτό φίλτρα στη καρδιά μέχρι να δεις κάτι με τα μάτια σου.
Scroll to top icon