ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
31.3.2020 | 13:55

Δεν αντέχω μακριά σου

Άλλη μια γνωριμια που λόγω κακης χρονικής στιγμής κατέληξε στα σκουπίδια. Ο λογος ειναι ισως η αδυναμία του να το αντέξει αλλα δε θελω να το κρίνω αυστηρα γιατί το να μενεις άνεργος και σε ενα κλιμα αβεβαιότητας δεν είναι κατι εύκολο. Όμως μου λείπει κι ας μη προλάβαμε να ζήσουμε σχεδοξ τίποτα. Και το χειρότερο είναι πως η αδιαφορία του με κανει να καταλαβαίνω πως μονο σε μενα λείπει. Ειλικρινά, υποφέρω και δεν ξέρω τι να κανω για να αλλαξει εστω και λιγο αυτό. Η σκέψη οτι ειμαι πλεον περιττη στη ζωη κάποιου που για μενα ειχε και εχει αξία με χει τρελανει.
7
 
 
 
 
σχόλια
Αν κάποιος θέλει, έρχεται και το δείχνει και με λόγια αλλά και με αξιόπιστες πράξεις. Αν γνωρίζεις τι συμβαίνει έστω και αν είναι κάτι αρνητικό, πρέπει να είσαι ευγνώμων. Εμένα βασικά το να μη κατατοπίζομαι και το να μη γνωρίζω ποια εικασία από όλες ισχύει στο μυαλό μου, είναι αυτό που με πονά και με απογοητεύει.
Μπορεί αυτό που ονομάζεις εσύ ως αδιαφορία, να είναι απλά αδυναμία διαχείρισης της κατάστασης όλης. Πρακτικά και ψυχολογικά.Υπομονή και σύνεση συνιστώ, γιατί κάποιοι το'χουν με την επικοινωνία, ενώ άλλοι όχι.
Το να μην σε θέλει κάποιος (όσο τον θέλεις εσύ) δεν αντανακλά κάτι στην προσωπική σου αυταξία. Απλώς δεν θέλει το συγκεκριμένο πακέτο, που μπορεί μια χαρά να θέλει κάποιος άλλος. Το ίσιο άλλωστε μπορεί να συμβαίνει κι αντίστροφα: όποιος δεν είναι της αρεσκείας σου και του έρωτός σου είναι σάμπως χαμηλότερης "αξίας";Το ότι δεν "έχεις" (έχουμε άραγε ποτέ πραγματικά κάποιον;) αυτόν που θέλεις εμπίπτει σε άλλον τομέα, ότι δεν πάνε στην ζωή τα πράγματα πάντοτε όπως τα θέλουμε. C'est la vie.
Έχω άλλη οπτική για τέτοια ζητήματα (αλλά και γενικά) : με τρελαίνει η άγνοια κι όχι η γνώση. Αν ξέρω κάτι μπορώ να το διαχειριστώ, είναι στο χέρι μου να μείνω κολλημένη ή να ξεκολλήσω, δεν υπάρχει κάποια εκκρεμότητα. Υ. Γ. Αν είχατε κάτι καλό για όσο κράτησε, αυτό περί σκουπιδιών δεν το καταλαβαίνω. Η γνώμη μου είναι ότι η μόνη αξίωση που μπορούμε να έχουμε από τον άλλον αφορά το συμπεριφορικο κομμάτι σε λογικά πλαίσια, όπως κι αν απ' τον εαυτό μας. Αν υπάρχει καλή συμπεριφορά και τίμια, χαιρόμαστε τις στιγμές που μοιραστηκαμε. Αν δεν υπήρχαν ή ήταν ισχνες σε σχέση με τ' αρνητικά μαθαίνουμε καλύτερα τον εαυτό μας και τους άλλους όχι γιατί είναι το δίκαιο απαραίτητα, αλλά για να σωσουσε οτιδήποτε αν σώζεται. :)
Scroll to top icon