ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
3.4.2020 | 09:57

Βλακεία μου

Παραδέχομαι ότι είμαι άντρας,st8 και για να εκνεύρισω συγκεκριμένη σχολιάστρια ,έγραψα 4 εξομολογησεις σαν να ήμουν λεσβία.Διαπιστωσα όμως ότι δε σχολιάζει πια και ελπίζω να μην έχει διαγραφεί ,γιατί επίτηδες την προκάλεσα.Παρακαλώ να ανέβει και....Ελπίδα;Sorry.Τρολαρα απλά.
30
 
 
 
 
σχόλια
Θα περίμενα στο τέλος της εξομολόγησης " Βλακεία μου " και μετά το sorry το οποίο θεωρώ τελείως "δήθεν" να δηλώσεις ότι αποχωρείς και διαγράφεσαι από τις Εξομολογησεις προκειμένου να συνεχίσεις τις "βλακείες σου" άλλου.
Μπράβο βρε. Τρομερά έξυπνο εκ μέρους σου.Μα καλά, ποιος φυσιολογικός άνθρωπος μπαίνει στη διαδικασία να γράφει εξομολογησεις για να προκαλέσει συγκεκριμένο σχολιαστή; Ημαρτον!
Υποθέτω ότι η Ελπίδα διεγράφη, επειδή έβριζε την Α, μπα χυδαία αναφέροντας κιόλας το ονοματεπώνυμό της. Ποιος χ...για σένα. Επίσης, παρατηρώ ότι η στήλη ήταν πιο ωραία με κλειστά τα σχόλια. Αφού ανοιξαν πάλι, γίνεται χαμός και ανούσιες στιχομυθίες ενίοτε.
Σιγά μη μιλούσαμε για άγνωστο πανελληνίων. Ένα απόσπασμα από την απολογία του Σωκράτη έγραψα, εφόσον με ρώτησε ένας συνσχολιαστής. Τα Αρχαία και η Φιλοσοφία δεν είναι μόνο πανελλήνιες.
Δεν είσαι υποχρεωμένος να διαβάζεις τα σχόλια. Και το να κάνεις και ανούσιες στιχομυθίες είναι ένας τρόπος να περάσει κι η ώρα τώρα με την καραντίνα :)
Εάν συνέχιζαν να μένουν κλειστά τα σχόλια, είμαι σίγουρη ότι πολλοί από εδώ θα φεύγαμε. Και θα συμφωνήσω με το τρουφάκι. Αν δεν σου αρέσει, απλώς μην διαβάζεις τα σχόλια. Και στην τελική αν οι διαχειριστές θέλουν σοβαρότητα, ας μην ανεβάζουν εξομολογήσεις σαν κι αυτές που προκαλούν.
Αν τα δεν μας πεις ονομα δεν πιστευω τιποτε. Κατα τα αλλα τα επαιξαν τα πληκτρα στο κατω μερος του λαπτοπ και δουλευω μονο με την οθονη,την εβγαλα. Ειμαι για καινουργιο υπολογιστη αυτο βλεπω.
Προφανέστατα η λογική βάση της δεν ήταν λανθασμένη, ως προς το ότι το συγκεκριμένο segmentation αποτελεί στατιστική μειοψηφία. Κακώς συζητιόνταν συνωμοσιολογικές προεκτάσεις. Ελπίζω κάποια στιγμή να επιστρέψει.
Sali, και εγώ είχα πει ότι υπάρχει πιθανότητα πολλές εξομολογησεις να είναι τρολ, και να γράφονται μόνο και μόνο για να γίνει χαμουλης στα σχόλια. Η ελπίδα δεν περιορίστηκε σε αυτό. Μίλησε για προπαγάνδα από πλευράς lifo, η οποία υποκινειται από συγκεκριμένη στήλη. Δεν είναι το ίδιο!
Scroll to top icon