ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.4.2020 | 15:17

Διλήμματα ζωής..

Ο σύντροφος μου θέλει να φέρει τρίτο άτομο στην σχέση μας... Τι θα κάνω... Δε θέλω αλλά θα το κάνω για να μην τον χασω..
18
 
 
 
 
σχόλια
δεν πιστευω οτι υπαρχει ανθρωπος που συναινει να κανει κατι τετοιο αν δεν το θελει ο ιδιος. εδω μας ακουμπανε κατα λαθος χωρις να θελουμε και επαναστατει το ειναι μας. άλλο οταν εξαρταται η επιβιωση του καθενος φυσικά, αλλά ακομη και εκει παιζουν ναρκωτικά δεν το κανουν συνηθως με σωας τας φρενας.
Καλά, μην υπερβάλλουμε κιόλας. Δεν χρειάζεται να πάρει κανείς ναρκωτικά για να κάνει κάτι τέτοιο, αν θέλει στ' αλήθεια να το κάνει.Νομίζω το θέμα δεν είναι ότι ο άλλος θέλει κόσμο, αλλά το ότι καταπιέζεται η κοπέλα για αυτό, αντί να το επικοινωνήσει.
Απ' τον τίτλο θα σου πω να πάρεις τηλ στην εκπομπή της καινούργιου αλλά μέρα που να είναι και η Μάρα εκεί... Είναι δυνατόν να δέχεσαι κάτι τέτοιο; Δε του φτάνεις εσύ; Λίγη σε έχει; Άκου θα το κάνεις να μην τον χάσεις!! Όχι αγάπη μου. Όχι τέτοια.
Λύσε μου μια απορία, αν θέλεις φυσικά. Δεν αποσκοπώ σε κάτι, είναι αγνή περιέργεια. Υπάρχει κάποιο κομμάτι σου, έστω και ένα τόσο δα, που να θέλει να ζήσει κάτι τέτοιο; Έστω και ένα απειροελάχιστο ψήγμα αν είναι.
Γυναικα φανταζομαι. Ε φερε κ εσύ εναν αντρα να γινετε 4. Μετα την π*ρτουζα να παίζετε κ μια μπιρίμπα να χαλαρώνετε. Ε εφου ειναι απελευθερωμένος ο δικός σου δε νομιζω να χει θεμα. Εσύ τι λες?

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Scroll to top icon