ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.4.2020 | 01:09

Που λετε

Θελω να σπουδασω Νομικη οσο τιποτα αλλο.Αλλα κατα βαθος εχω ενα παθος για την ηθοποια.Δεν θελω να ρισκαρω μπαινοντας στην Δραματικη σχολη καθως σημερα οι πιο γνωστοι ηθοποιοι στην Ελλαδα ΠΕΙΝΑΝΕ.
6
 
 
 
 
σχόλια
Απόφοιτος νομικής και νέος δικηγόρος: Να ξέρεις ότι αυτά τα δύο συνδέονται απόλυτα και όσοι έχουν έλξη προς το ένα, συνήθως εκλυονται και από το άλλο. Ο μεγαλύτερος καθηγητής της νομικής και ένας από τους κορυφαίους δικηγόρους στη χώρα (Πάνος Λαζαρατος) τελείωσε νομική και μετά αποφοίτησε από την σχολή "Κάρολος Κουν" με άριστα !! Εγώ θα σου πρότεινα πρώτα να επιδιώξεις τη νομική και έπειτα αν συνεχίσει να σου αρέσει η ιδέα να γραφτείς και σε μια δραματική σχολή. Άλλωστε, δικηγορια είναι και αυτή ένα είδος έντεχνης ηθοποιίας. Αυτός που έχει την ευχέρεια να μπει σε ρόλους και να ταυτιστεί με τους άλλους, μπορεί να αγορευει καλύτερα και ευκολότερα από τον μέσο άνθρωπο μπροστά στο κοινό.
Scroll to top icon