ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
17.4.2020 | 17:02

Κερατο

Γεια σας το αγόρι μου που είχαμε σχέση 1 χρόνο και 8 μηνες με χώρισε δίχως λόγο επειδή έλεγε ότι θέλω να με παρακαλάει. Μήπως ξέρετε πως μπορώ να χακαρω το ινστα του γιατί θέλω να μάθω τι πραγματικά συμβαίνει; Γιατί ήθελε να γυρίσει πίσω ενώ αισθανομαι ότι έχει άλλη. Σας παρακαλώ χρειάζομαι την βοήθεια σας
8
 
 
 
 
σχόλια
Ξέρω γω; Δεν είστε πια μαζί. Γιατί δεν τον ρωτάς στα ίσα; Ή ξέρω γω; Σε νοιάζει τόσο πολύ; Και πες ότι σε χώρισε για άλλη...Τι θα αλλάξει; Απλά θα γίνεις χειρότερα άμα επιβεβαιωθούν οι υποψίες σου. Επίσης, όπως σε βλέπω, άμα μάθεις ότι όντως ήταν με άλλη, θα τον ξεχεσεις και θα γίνεις και ρεζιλι.Γιατί μεταξύ μας...Ποια έμαθε για κέρατο και δεν τον ξεχεσε; Και εγώ χακαρα φβ και βρήκα το όμορφο το κέρατο που μου φορούσε ανα τακτά χρονικά διαστήματα και έγινα και λίγο ρεζίλι που χακαρα προφιλ. Και τι κατάλαβα; Λες και δεν ήμασταν ηδη σκατα...Λες και δεν ήμασταν στα χωρίσματα...Τώρα και κερατου (με επιβεβαίωση) και δαρμενη. Για αυτό σου λεωωωΚάτσε στα αβγά σου. Btw και εμείς κάπου τόσο τα είχαμε. Το ξεπέρασα εγω, θα το ξεπεράσεις και εσύ.
Υποπτεύομαι το νεαρό της ηλικίας σου και το αποδίδω εκεί, ως ελαφρυντικό. Βρες κοριτσάκι μου να κάνεις όμορφα και εποικοδομητικα πράγματα με τον χρόνο σου και μην αναλώνεσαι με αυτές τις ψυχοφθορες καταστάσεις.Κάθεσαι και ασχολείσαι με τον κάθε καυλοπιτσιρικά που του μύρισε η άνοιξη. Ωραια και?Από 'κει πηγαν και θα πάνε και πολλοί άλλοι. Μην είσαι control freak, χαλαρωσε και μάθε να αποδέχεσαι στην ζωη καταστάσεις ως έχουν και ότι δεν θα περνάνε όλα απο την δική σου έγκριση πριν γίνουν. Το ότι είσαι μικρή, δε σημαίνει ότι ο χρόνος σου είναι απεριόριστος και για πέταμα (δεν είναι καρτοκινητη). Σύνελθε, ανασυγκροτήσου και ζήσε την ζωούλα σου.
Το ενστικτο σου να το σκους...και αν καταλαβα καλα εκανε πισωγυρισμα...προφανως δεν του κατσε η αλλη φαση και δεν ηθελε να μεινει και μπουκαλα και επεστρεψε.. για μενα διωξτον τωρα!
Scroll to top icon