ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
26.4.2020 | 15:54

τη γνωμη σας

ειχα σχεση 7 χρονια με πολλους χςρισμους απο εκεινον κυριωσ.τα 5 ημουν στη σχολη.χωρισαμε μια φορα για 9 μηνες κ τα ξαναβρηκαμε γτ εγω ετρεχα πισω τ.μετα τ ελεγα να συγκατοικησουμε δεν ηθελε γτ εμενε με ους γονεις τ κ βρεθηκε σε ενα νησι το καλοκαιρι κ κανοντας παρεα με ενα ζευγαι παντρεμενο εμπλεξε με αυτην π κολοτριβοταν κιολαςπαρατησε τον αντρα της πηρε διαζυγιο κ τωρα συγκατοικει με τον πρωην μ π εμεις τοσα χρονια δεν μειναμε μαζι,κ επιπλεον μ γεμισε ενοχες οτι ολο τσακωνιομασταν οτι εβλεπε οτι δεν προχωρα ,κιλπ,η κοπελα ειναι ιδιο επαγελμα με εκεινον κ μπορουνα να μετακινουνται μαζι,ενω μαζι .ποσο ευκολα ξεχνανε οι ανθρωποι?τα πρωτα χρονια νομιζα οτι με αγαπουσε.την πρωτη φορα π με χωρισε κ μετα γτ νομιω οτι τ γυλισε αλλη ολα αλλαξαν.κ τωρα δηλαδη ειναι ευτυχισμενοσ με αυτην?ακομα κ π ηταν με αυτην μιλκουσαμε στο τηλ πριν μαθω οτι ειναι παντρεμενη .εκτοτε με μπλοκαρε απ παντου.οταν προσπαθησα να μιλησουμε βγηκε εκεινηνα μ διδαξει θικη π δεν ειχε παρει ακομη διαζυγιο
3
 
 
 
 
σχόλια
Η σχεση σας ειχε πολλά θεματα.Δε σε αγαπουσε/πησε πραγματικα θεωρω.Εκείνος προχωρησε τη ζωη του,κανε κι εσυ το ιδιο,χωρις να σε νοιαζει αν ειναι ευτυχισμένος η οχι οπως δε νοιαζεται κι εκεινος για σενα.Λογια κ συμπεριφορες οφειλουμε να τα επιστρεφουμε οπως ακριβως μας τα δινουν.
Η γνώμη μου είναι ότι η απόρριψη πονάει.Επίσης, γνώμη μου είναι ότι πρέπει να προσέχεις να γράφεις σωστά και ολόκληρες λέξεις, αν θέλεις τη γνώμη των άλλων στο διαδίκτυο. Το κείμενο σου γίνεται κατανοητό με κάποια προσπάθεια, αλλά μου θυμίζει άνθρωπο που πηγαίνει με φόρμα εργασίας σε επίσημη εκδήλωση. Ελάχιστοι θα τον πάρουν στα σοβαρά.
Γιατι καθεσαι κ ασχολείσαι με τελειωμένες καταστασεις?μπορει εκεινη να εχει βρει τα κουμπια του κ να τον χειριζεσαι καλυτερα η μπορει απλα να ειναι πιο συμβατοι.Εσυ κοιτα τη ζωη σου,να περνας καλα,ο καθενας το δρομο του κ τη ζωη του.
Scroll to top icon