ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
30.4.2020 | 00:47

ειμαι καλα.

βρήκα τον τρόπο μου , είμαι καλά, χώρισα από μια σχέση που εν τέλει δεν με εκανε ευτυχισμένη, τωρα και λόγω καραντινας εχω περισσοτερο χρονο να ασχοληθω με τους φιλους μου που τοσο καιρο ειχα παραμελησει γιατι ημουν συνεχεια με τον πρωην. περναω καλα με τον εαυτο μου, με την ερωτικη μοναξιά μου. νομίζω βρισκω το δρομο μου... και αυτο με χαροποιεί.. απλά φοβαμαι για το μελλον πολυ.
3
 
 
 
 
σχόλια
Να απολαύσεις το τώρα. Όσο για το μέλλον είναι άγνωστο και δεν έχει νόημα να μας προβληματίζει όπως και το παρελθόν. Φυσικά όλοι αγχωνόμαστε ο καθένας για τους δικούς του λόγους όμως δεν καταφέρνουμε και τίποτα με αυτό..
1.Εισαι πολυ τυχερη που οι φιλοι σε δεχτηκαν πισω.Διοτι το να αραιωσεις λιγο τις συναντησεις μαζι τους οταν κανεις σχεση,το καταλαβαινω,αλλα το να πεσεις με τα μουτρα στη σχεση,να προσκολληθεις στο συντροφο κ να χαθεις πχ τελειως για μηνες,η δικη μου ιδιοσυγκρασία δε το σηκωνει(το εχω ζησει κ πλεον βαζω ορια) κ η "φιλια" μου κανει φτερα!Απαιτω να διατηρησει μια ισορροπια(γιατι μπορει ο φιλος,ολοι μπορουμε) ανάμεσα στο χρονο που αφιερώνει στο συντροφο και σε αυτο που δινει στους φιλους,οικογενεια,δουλεια κτλ2.Τι.ακριβως φοβασαι για το μελλον?
Scroll to top icon