ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.5.2020 | 22:32

Θυμος

Ειμαι εξαγριωμένη μπορω να πω με τον αδελφο του πατερα μου..εχασα ξαφνικα σε ηλικια 66 χρονων το μπαμπα μου πριν 1.5 μηνα κ ενώ ολο αυτο το καιρο δν με πηρε ουτε ενα τηλ να μου πει συλλυπητήρια κ να δει πως ειμαστε με πηρε Χθες με υφος να μου ζητησει μεριδιο απο τη κληρονομια του πατερα μου απειλωντας με οτι αν δν τα βρουμε θα βάλει δικηγορο..να σημειωσω οτι ζει χρονια στη Γερμανία κ εχει ερθει 2 φορες μονο Ελλάδα..πραγματικα θυμώνω γτ δν σεβαστηκε το πονο μου κ το οτι ο πατερας.μου εχει φυγει μονο τοσο λιγο καιρό κ αυτος ψαχνει για περιουσιες..
2
 
 
 
 
σχόλια
Δυστυχώς υπάρχουν τέτοια κοράκια.... Μη ψαρώνεις απο της απειλές του και μη δεχθείς τα του δώσεις τίποτα απολύτως. Ας βάλει δικηγόρο ας βάλει και τον πάπα του Βατικανό. Η περιουσία μοιράζεται στα παιδιά διότι είναι στην 1η τάξη της κληρονομικής διαδοχής. Μόνο αν κάνεις αποποίηση κληρονομιάς έχει δικαίωμα ο αδερφός που ανήκη στη 2η τάξη.
Συλλυπητήρια για το μπαμπά σου. Τον έχασα και γω πριν δυο χρόνια...Έχω περάσει και γω πολλά με συγγενείς αρπακτικά που πήγαν να μου πάρουν τη μπουκιά και συγκεκριμένα θείοι με ύπουλο τρόπο. Συγγενείς που θυμήθηκαν ότι υπάρχω για να αρπάξουν, που κατέστρωσαν σχέδια εξαπάτησης, που ποτέ δεν ήταν δίπλα μου και ούτε συλλυπητήρια μου είπαν. Δεν κατάφεραν να με ξεγελάσουν και εξαφανίστηκαν. Όσο ζούσε όμως ο μπαμπάς μου τους βοηθούσε και όταν έφυγε, έβγαλαν νύχια να πατήσουν σε άλλους. Μακριά από τους παλιανθρώπους και εκμεταλλευτές. Δεν μπορώ να αναφέρω λεπτομέρειες αλλά είναι τόσο τρομαχτικές και ύπουλες και δίπλα μου δεν ήταν κανείς παρά μόνο η μαμά μου.
Scroll to top icon