ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
30.5.2020 | 21:03

Χρειάζομαι βοήθεια

1) Τεράστια ανασφάλεια για τους φίλους μου..τεραστια! Και το χειρότερο..ίσως όχι αδίκως. Είναι πολύ άσχημο να μην έχεις κανένα σίγουρο φίλο! 2) Άγχος απίστευτο3) κοινωνική διαταραχή σε ήπια μορφή στάνταρΌλα αυτά είναι εγω..και δεν αντέχω άλλο..θέλω έναν άνθρωπο τουλάχιστον πύο να είναι επιβεβαιωμένα δίπλα μου! Απλά να μπορώ να μιλήσω..να ξέρω ότι με νοιάζεται.. (ξέχασα να πω ότι εγώ νοιάζομαι για πολλούς..........). Μη μου πείτε να πάω σε ειδικο..θέλω να το κάνω απλά νομίζω ότι ακόμα δεν είμαι έτοιμη..κάποια συμβουλή?
2
 
 
 
 
σχόλια
Τη βοήθεια που χρειάζεσαι, αφού δεν θέλεις να την αναζητήσεις γρήγορα και με ασφάλεια σε ειδικό, μπορείς να διαβάσεις κάποια πράγματα για το άγχος και την κοινωνική φοβία και να προσπαθήσεις να διακρίνεις τους λόγους που νιώθεις κάποια πράγματα. Το βιβλίο "Αισθανθείτε καλά" του David D. Burns είναι εξαιρετικό βοήθημα για γνωστική συμπεριφορική θεραπεία (CBT) που μπορείς να διερευνήσεις μόνη. Επίσης θα μπορούσες να δοκιμάσεις διαλογισμό και ενσυνειδητότητα, για να αφήνεις τις σκέψεις να περνούν χωρίς να σε δηλητηριάζουν. Καλή τύχη :)
Scroll to top icon