ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.6.2020 | 22:35

Τεστ εγκυμοσύνης.

Δεν εχω που αλλου να το πω, οποτε το γραφω εδώ.. έχω 15 μερες καθυστέρηση. πριν απο 3 μερες έκανα τεστ και βγήκε αρνητικό όμως όταν είδα την ημερομηνία λήξης έλεγε πως λήγει σε ένα μήνα απο τώρα... Λέτε να είμαι έγκυος και να έβγαλε αρνητικό αποτέλεσμα; Δίαβαζα οτι ακομα και ληγμένα βγαζουν σωστά τις περισσότερες φορές άμα δεν είναι στις πρώτες μέρες. Τόσο γκαντέμω;
4
 
 
 
 
σχόλια
Ρε κορίτσι, δεν ήταν ληγμένο, σε έναν μήνα λες έληγε!Έτσι όπως αυξάνεται αυτή η ορμόνη στις 10-12 μέρες έχεις ασφαλές αποτέλεσμα. Κ πολύ πολύ νωρίτερα ακόμη..! Νομίζω πως άδικα ανησυχείς..Θα μπορούσες να κανεις ένα τεστ ακόμη, αν αυτό θα σε καθησύχαζε, αλλά θα πρότεινα κ εγώ όπως οι πιο πάνω, να πας σε έναν γυναικολόγο.. θα ναι καλύτερα..! Κ πιο σίγουρη/άμεση απάντηση θα έχεις κ θα κανεις κ την εξετασούλα σου..!Είτε έτσι είτε αλλιώς, πάντως, προσπάθησε να χαλαρώσεις.. όσο το σκέφτεσαι κ αγχώνεσαι ζορίζεις το σώμα σου..
Εγώ σου λέω για αρχή να ηρεμήσεις και κατά δεύτερον, πήγαινε σε μια ιδιωτική κλινική που κάνει εξετάσεις αίματος και κάνε μια β' χοριακη, νομιζω έτσι λέγεται, που είναι για το αν εισια έγκυος. Παίζει από το άγχος να μην σου έρχεται...Και σε μια φίλη μου έκανε 10 μέρες και της ήρθε μόνο όταν έκανε την εξέταση.
Να ξανακανεις αλλη μια φορα ενα αλλο τεστ,εστω αλλες δυο φορες.Αν η καθυστερηση συνεχιστει και δεν εισαι εγκυος,πας σε γυναικολογο,γιατι μπορει να ειναι απο απλο μεχρι συνθετο.Λογω αγχους,στεναχωριας,αυξομειωσης του βαρους κλπ επερχεται και μια αλλαγη στην περιοδο την αναμενομενη.Επομενο.Η γνωμη μου ειναι να πας σε γυναικολογο.
Scroll to top icon