ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
6.6.2020 | 23:16

Διπροσωπια

Ειμαι τριτο ετος και δεν ημουν τα προηγουμενα χρονια συμπαθης απο τους συμφοιτητες μου διοτι ημουν καπως απομακρη. Απο φετος ομως προσπαθησα να αλλαξω και να τους δωσω μια ευκαιρια και να προσπαθησω να κανω περισσοτερη παρεα μαζι τους και να τους μιλαω περισσοτερο. Μια απο τις συμφοιτητριες μου, λοιπον, εκει που δεν με πηγαινε μια τωρα καθεται και λεει παντου οταν ειμαι μπροστα οτι με συμπαθει και σε αλλα ατομα καθεται και λεει μαλακιες για μενα και λεει ασχημα σχολια χωρις να με ξερει. Ειναι απο τους τυπους που ειναι γλυκοι μαζι σου και τα πανε καλα με ολους και τους μισους τους μαχαιρωνει πισωπλατα. Θελω να κανω κατξ για να την ξεμπροστιασω ή να την κανω να σταματησει αυτο που κανει γιατι με ενοχλει?Τι να κανω;
4
 
 
 
 
σχόλια
Εγω λεω να την ρωτήσεις. Αληθεύει ότι μιλάς άσχημα πίσω από την πλατη μου; Αν το δεχτεί πες της να μην σε ξανακάνει παρέα. Αν όμως το αρνηθεί, πήγαινε και ρώτα τα άτομα που πιστεύεις ότι έχουν ακούσει τα χειρότερα για σένα από εκείνη τι τους έχει πει. Βασικα μην το κουράζουμε, απλα μην της δίνεις σημασία και κοψε την παρέα μαζί της.
Αγνοησε την κυριολεκτικά. Αν σου ξανά μιλήσει γύρνα τα μούτρα σου αλλού και φύγε. Και γενικά μην ασχολείσαι και μη σε νοιάζει τι λένε οι άλλοι για εσένα. Πάντα κάτι θα χουν να πουν για όλους μας.
Μπορεις να τη βρεις και να ειστε οι δυο σας και να της τα πεις ολα αυτα που θελεις να της πεις τετ α τετ,πχ γιατι σε κακολογει σε αλλους? Προφανως σε ζηλευει,ή επειδη εσυ εγινες λιγο πιο κοινωνικη,να θελει να κλεψει τις γνωριμιες σου.Την ξεμπροστιαζεις ναι.Αν δεν καταλαβει με το τετ α τετ και δεν το κοψει την ξεμπροστιαζεις μπροστα σε ολους,πχ εκει που θα ειστε παρεα ολοι μαζι,της λες,για πες τωρα εδω σε ολους αυτα που λες πισω απο την πλατη μου να δουμε αν ειναι αληθεια ή οχι.Ξεμπροστιασμα θελουν τετοια ατομα και απομακρυνση γιατι ποσο καλη φιλη να ειναι αληθεια καποια που φερεται ετσι?
Scroll to top icon