ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
7.6.2020 | 13:26

Άνθρωποι που είναι ίδιοι χαρακτήρες

Ως ζευγάρι δεν αντέχουν.
8
 
 
 
 
σχόλια
Πιο σωστά, ιδιοι χαρακτήρες που είναι και οι 2 "παλιοχαρακτηρες", λιοντάρια,κοκορες,παλιοεγωιστες,ισχυρογνωμων,και πάει λέγοντας...Το λέει κιόλας: "Δυο θηρία στο ιδιο κλουβί δεν κάνουν", "Οπου λαλουν πολλοι κοκκοροι αργει να ξημερώσει"κτλΟταν στους δυο χαρακτηρες ειναι ο ενας ή και οι δυο ειναι ήρεμοι,πραοι,ψυχραιμοι,νομιζω μια χαρα αντέχουν!
Ναι αλλά αν ταιριάζουν είναι πιο ευκολο δεν είναι αγγαρεία. Το κρας τεστ είναι πιο συχνό αν διαφέρεις πολυ απ τον άλλον. Εκτός αν είναι και οι δυο τόσο δυσκολοι χαρακτήρες με εγωισμό που φτάνει ταβανι.
Το εχεις δοκιμασει και δεν πετυχε η συνταγη?Ξερω ατομα που κατα 90% ειναι ιδιοι χαρακτηρες και εχουν μια σχεση καταπληκτικη.Γνωμη μου ειναι αναλογα στα ατομα καθε φορα ειτε μιλαμε για σχεσεις,ειτε μιλαμε για φιλιες.Ειναι αναλογα το ποσο ξερεις εσενα,το ποσο ξερεις τι θελεις,το πως συμπορευεσαι και το πως προσαρμοζεσαι αν θες στα νεα δεδομενα και φυσικα το ποσο εξελισσεσαι και βελτιωνεσαι σε σχεσεις/φιλιες.Αυτο πιστευω.Καπου θα ταιριαζουμε,καπου δε θα ταιριαζουμε,αυτο ειναι αναμενομενο.
Scroll to top icon