ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
9.6.2020 | 21:49

Μπλιαξ.

....Θέλω να πάρω ένα λεωφορείο/ αμάξι/ αεροπλάνο και να πάω κάπου πολύ μακριά για 1 χρόνο η κάτι. Προσπαθώ να είμαι θετική αλλά το μόνο που βλέπω παντού είναι ηλιθιότητα. Aπό που να ξεκινήσω, από την πωλήτρια που πιάνει τα κέρματα με τα ίδια γάντια που πιάνει το χωνάκι του παγωτού; Από την σχολή μου που αποφασίζουν να κάνουμε 5 εργαστηρία από skype λίγες μέρες πριν την εξεταστική με τεστ και αναφορές; Από το πως δεν έχουμε πρόγραμμα εξεταστικής;Από το πως δεν μπορώ να κάτσω ένα απόγευμα να ηρεμήσω χωρίς τύψεις ότι θα έπρεπε να διαβάζω; Το μόνο που βλέπω είναι πλήρης αναισθησία από όλους προς όλους, να δείξουμε ότι κάνουμε αυτό που πρέπει και ας μην κάνουμε τίποτα πραγματικά... Όλα μία αρπαχτή.... Από τον πιο φτασμένο καθήγητη μέχρι τους πωλητές στο σουπερμάρκετ.Υποκρισία και παρτακισμός. Να πάρεις ένα πτυχίο από ηλίθιους, να δουλεύεις για ηλίθιους και μετά να γίνεις και εσύ ηλίθιος. Nice. Συγγνώμη για την γκρινιά, αλλά είχα ανάγκη να κράξω λίγο.
3
 
 
 
 
σχόλια
Επ λιγο.Σωστα τα λες.Αλλα δε γινεσαι ηλιθιος γνωμη μου.Κρατας αποστασεις και το υψος σου,οπως θελεις πες το και απλα κανεις αυτο που γουσταρεις να κανεις και τα χωνεις εκει που πρεπει να τα χωσεις και να διεκδικεις τα δίκια σου.Δικιο εχεις.Πχ στην πωλητρια πες της το εκεινη τη στιγμη το λαθος που βλεπεις και μην τα κρατας μεσα σου.Νευριαζεις για πραγματα που οκ σε νευριαζουν αλλα γιατι να χαλαστεις τοσο?Πες μου.Για τον καθηγητη?Λες κι εκει τη γνωμη σου.Γενικα να εκτονωνεσαι θα σου ελεγα,να μιλας εκει που θες να μιλησεις και να στηλιτευσεις τον οποιο παρτακισμο ή ηλιθιοτητα,τριψε τους το στη μουρη που λεμε,να δεις ποσο ωραια θα νιωθεις μετα.Το να νευριαζεις και ολο αυτο να το κρατας μεσα σου,ενα γινεται,εσυ φθειρεσαι γλυκια μου και ολοι οι αλλοι συνεχιζουν και ζουν κ α ν ο ν ι κ ο τ α τ α.
Scroll to top icon