ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
11.6.2020 | 13:49

Ειμαι η μόνη;

Δεν είχα ποτε σχεση, ειμαι 23.Απλη κοπέλα, γλυκιά όπως μου λένε μέτρια προς ωραία εμφάνιση(συμφωνα με τους άλλους παντα). Δεν έχω προτιμηση στους άντρες δλδ τι κοντός τι ψηλός, τι μελαχρινός τι Ξανθός, τι γυμνασμένος τι αγυμναστος(αλλά να μην είναι και 200 κιλά θα με λιώσει) τι λευκός τι Ασιάτης. Στο μόνο που έχω θέμα είναι στον χαρακτηρα, εκεί νομίζω κολλάει ο περισσοτερος κόσμος. Δλδ δεν έχω ένα συγκεκριμένο υπόδειγμα στο μυαλό αλλά αν πχ είναι πολυ θρήσκος δεν μπορώ. Θέλω να πω ότι εν τέλει το θέμα της εμφάνισης ειναι αρκετά υποκειμενικο και ειλικρινά αν παρατηρησεις κόσμο μπορείς να αρχίσεις να τους βρίσκεις όλους εμφανίσιμους, γιατί ο καθένας έχει τη δικιά του χάρη. Νομίζω ότι ο χαρακτήρας τον κανει τον άλλον να ανεβαίνει πολυ και σαν εμφάνιση, αυτομάτως νιώθεις οτι λάμπει.
4
 
 
 
 
σχόλια
Προφανώς δεν δίνεις ευκαιρίες. Αυτά που τόσο όμορφα (ομολογουμένως) γράφεις σε εμάς μέσω της στήλης, κάνε τα γνωστά με διακριτικό τρόπο σε κάποιον/ους που θα σου κεντρίσουν το ενδιαφέρον. Να γνωρίζουν τι ψάχνεις.
Τα παράπονα για την εμφάνιση και το φλερτ τα κάνουν συνήθως (το τονίζω!) άντρες με μειωμένες κοινωνικές δεξιότητες (είτε εγγενείς, είτε επίκτητες), που αδυνατούν να κατανοήσουν ότι το μείγμα ηττοπάθειας, πικρίας, αδυναμίας να κατανοήσουν ότι κι οι γυναίκες άνθρωποι είναι, όχι κάποιο εξωτικό είδος, και απελπισίας φαίνεται πολύ έντονα από τα πρώτα 10 δευτερόλεπτα. Και ωθεί στην απόρριψη και την απόσταση.Επειδή τους λείπουν ακριβώς οι κοινωνικές δεξιότητες, μία εκ των οποίων είναι το "διάβασμα" του άλλου, αλλά κι η αντίληψη του εαυτού σε κοινωνικό πλαίσιο, αποδίδουν την απόρριψη ή απόσταση στην εξωτερική εμφάνιση. Όσο περισσότερη απόρριψη τρώνε, τόσο σταλάζει πικρία, που στο τέλος καταλήγει σε μίσος εναντίον των γυναικών, μιας και πιστεύουν ότι δικαιούνται σεξ και συντροφικότητα (από πού κι ως πού!) και τους το στερούν. Τότε γίνονται ακόμη πιο απωθητικοί. Σαν έναν πρεζάκια που κάνει κρα για πρέζα αλλά μισεί αυτόν που του την πουλάει ακριβά...Όμως οι περισσότεροι άνθρωποι (άντρες και γυναίκες) έχουν μέτρια εξωτερική εμφάνιση, ίσως και καλούτσικη, βοηθούσης και μιας στοιχειώδους περιποίησης.Οι πραγματικά άσχημοι (δηλαδή δύσμορφοι) σπανίζουν! Κάντε το πείραμα στο δρόμο, μετρήστε την αναλογία. Οπότε δεν μπορεί να αποδωθεί εκεί η αποτυχία, επειδή απλά δεν βγαίνουν τα νούμερα! Οι γυναίκες που παραπονιούνται είναι λιγότερες. Αφενός επειδή έχουν μάθει από την κοινωνία ότι είναι δική τους ευθύνη να αρέσουν (επομένως χτυπιούνται να αρέσουν, με κάθε δυνατό τρόπο, ξέροντας ότι το σεξ και την συντροφικότητα θα τα κερδίσουν, δεν θα έρθουν ουρανοκατέβατα), αφετέρου επειδή έχουν πιο μακροχρόνια συνειδητοποίηση ότι ο κόσμος της μόδας-ομορφιάς-lifestyle λειτουργεί εναντίον τους, οπότε όταν πλέον συνειδητοποιούν αντιδρούν συνειδητοποιημένα εναντίον του φαινομένου (lifestyle, αντικειμενοποίηση, φαλλοκρατισμός) κι όχι εναντίον των εκπροσώπων του άλλου φύλου. Είμαστε ακόμα νωρίς στην αντικειμενοποίηση του άρρενος. Όταν γίνει τεκμηριωμένο κι αναπόδραστο καθεστώς, κι αφού χαθούν σε ατέρμονη μοναξιά μια-δυο γενιές, θα γίνει αντιληπτό από όλους ότι -πράγματι- η προσωπικότητά μας αντανακλάται στην "εικόνα" μας στα πρώτα 10 δευτερόλεπτα, κι αυτή είναι που έλκει ή απωθεί αντίστοιχα.
@Ανώνυμος/η κανενας δεν δικαιουται το σεξδεν πιστευω να τις χαρακτηριζουν ολες ετσι οπως λεςπαντως caravan θα ηθελα να σε γνωρισω και να τα πουμε αν θελεις,να με βοηθησεις σε ενα θεμα
Scroll to top icon