ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
12.6.2020 | 13:02

Δεν έχω ξαναφιλησει

Καλησπέρα σε όλους.Είμαι κοπέλα 20 χρονών και δεν έχω φιλήσει ποτέ μου στο στόμα κάποιον.Το τελευταίο καιρό εχω έρθει κοντά με κάποιον ο οποίος είναι 29 χρονών και μου ζήτησε να βγούμε. Είναι το πρώτο μας ραντεβού και υπάρχει πιθανότητα να κάνει κίνηση να με φιλήσει (επειδή τον βλέπω ότι γενικά είναι και πολύ άνετος τύπος).Το θέμα είναι ότι δεν ξέρει ότι δεν είχα ποτέ μου σχέση ούτε το ότι δεν έχω ξαναφιλησει αγόρι.Και αγχώνομαι για δύο πράγματα.Πρώτον, μήπως ξενερώσει και μόνο που θα το μάθει.Και δεύτερον, δεν ξέρω να φιλάω. Και φοβάμαι μήπως φιληθουμε και ειμαι χάλια... Μπορεί να μην του αρέσει καθόλου, να κάνω κάποια χαζή κίνηση, να είμαι σφιγμένη.... Δεν φέρω τι από όλα αλλά αν είμαι έτσι φοβάμαι ότι θα καταστρέψω το ραντεβού και θα ξενερώσει.Όταν έχει τύχει να πω σε κορίτσια ότι ακόμα δεν έχω φιλήσει κανέναν με κοιτάνε πολλές ένα να βλέπουν εξωγήινο και όλο αυτό με έχει αγχώσει. Ενω πιο πριν δεν είχα κάποιο τέτοιο κόμπλεξ τώρα το σκέφτομαι συνέχεια.
3
 
 
 
 
σχόλια
Δε χρειάζεται καθόλου να αγχώνεσαι. Χαλαρή να είσαι και θα φύγει από μόνο του αυτό το συναίσθημα της πράξης που τόσο πολύ σε αγχώνει. 20 χρονών είσαι μικρούλα. Μην επηρεάζεσαι από τις φίλες σου. Η ηλικία για έρωτα - αγάπη είναι διαφορετική ως προς την έναρξη για κάθε γυναίκα. Όπως λέει κι ο λαός, όλα τα λουλούδια δεν ανθίζουν την ίδια στιγμή.
Scroll to top icon