ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
15.6.2020 | 16:54

Παραπανίσια κιλά

Δεν έχω από κανέναν ένα στήριγμα ούτε από τους γονείς μου ούτε τους συγγενείς μου όλοι με κρίνουν για τα κιλά μου έχω χάσει 10 κιλά και είμαι 90 τώρα όμως ακόμη φενομαι στρουμπουλή. Δέχομαι σκληρή κριτική και δεν αντέχω άλλο ας με κατάλαβενε κάποιος έστω ένας πόσο κακό μου κάνουν .. Δεν τρωο τίποτα μόνο μεσημεριανό και πολύ νερό πίνω όμως δεν φεύγουν τόσο γρήγορα τα κιλά σε σημείο που τα έχω βάλει με τον εαυτό μου . Μου μπαίνουν άσχημες σκέψεις στο μυαλό και όσο συνεχίζεται γίνομαι και χειρότερα ... Γιατί να τα περνάω όλα αυτά πότε μου δεν προσεβαλα κάποιον άνθρωπο πότε δεν είπα κάτι αρνητικό για κάποιον επιτέλους ας μου πει κάποιος γιατί όλοι μου συμπεριφερονται ετσι όσο τους μιλάω και τους λέω δεν μπορώ να χασω εύκολα και γρήγορα κιλά γίνονται άγρια θηρία που θέλουν να επιβάλουν το δικό τους . Δεν μπορώ να ζω με τον φόβο και το κριτική των άλλων!
3
 
 
 
 
σχόλια
Συμφωνω με τον/την free spirit. Στους γονεις σου δοκιμασες να εξηγησεις οτι αυτο οχι μόνο δε βοηθάει, αλλά δημιουργεί επιπλέον προβλήματα; Ρωτάω για τους γονείς σου γιατί, ανάλογα με την ηλικία σου, αυτούς δε μπορείς να τους αποφεύγεις. Διαφορετικά, απομάκρυνε απο τη ζωή σου την τοξικότητα που δημιουργούν οι υπόλοιποι γύρω σου και μην κοιτάς τον εαυτό σου μέσα από τα δικά τους μάτια. Υπάρχουν άνθρωποι που θα σε δεχτούν οπως είσαι. Θα τους βρεις. Αυτοί που σου κάνουν κριτική και σε στεναχωρούν είναι τέλειοι; Με ποιο δικαιωμα σε κάνουν να αισθάνεσαι άσχημα; Μήπως για να αισθάνονται καλύτερα για τον εαυτό τους; Οτι και να είναι αστους και συγκεντρωσου στον εαυτό σου. Εσύ μπορείς να αποφασίσεις ποιο σώμα σου ταιριάζει και πως νιώθεις άνετα και το άγχος δε βοηθάει σε αυτές τις αποφάσεις. Συνήθως το να χάσεις πολλά κιλά σχετίζεται με εύρύτερες και βαθιές αλλαγές στον τρόπο ζωής μας (αλλαγή διατροφής ή άθλησης) που συνοδευονται από αλλαγές στις προτιμήσεις μας και στην κοσμοθεωρία μας. Αλλά αυτες δε γίνονται οταν η δίαιτα επιβάλλεται απο άλλους.
Το βάρος που κουβαλάς εσωτερικά μπορεί να επιμένει να παραμένει και εξωτερικά.Με απλά λόγια... δεν γίνεται με τόση πίεση να λειτουργήσει σωστά ο μεταβολισμός σου. Η καλύτερη δίαιτα που μπορείς να κάνεις είναι στους τοξικους ανθρώπους. Κανείς ο, τι μπορείς και το ξέρεις! Πάτα σίγαση στο μυαλό σου στα λόγια τους, μην ακούς τι σου λένε.
Καλησπέρα!!! Ο κόσμος είναι σκληρός!!! Ο άνθρωπος όμως με τη σειρά του δεν πρέπει να αφήνει τις αδυναμίες του να γίνονται δύναμη στα χέρια των άλλων!!! Ας γίνει λοιπόν η άσχημη συμπεριφορά τους η δύναμή σου για να βάλεις έναν στόχο να χάσεις αυτά τα περιττά κιλά που λες πως είναι η αιτία της δυστυχίας σου και θα δεις με πόσο διαφορετικά μάτια θα αρχίσεις να βλέπεις τη ζωή!!! Σε αυτό όλο θα ήταν καλό να ζητήσεις και ιατρική βοήθεια προς διευκόλυνσή σου κι ενδυνάμωση της ψυχολογίας σου και πες με όλη σου τη δύναμη πως θα γίνεις το καλύτερο που περνά από τα χέρια σου και θα γίνεις!!! Καλή δύναμη σου εύχομαι και να είσαι πάντα καλά!!!
Scroll to top icon