ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
18.6.2020 | 02:45

Πικραμένη πωλήτρια

Αγαπητοί και αγαπητές, σας παρακαλώ..μην μπαίνετε μέσα στα μαγαζιά όταν κλείνουν . Είναι απαράδεκτο αυτό . Και εμείς οι πωλήτριες θέλουμε να πάμε στα σπίτια μας και όχι να σας περιμένουμε να αποφασίσετε στις 9 παρά τι θα αγοράσετε ! Έλεος . Λίγη κατανόηση δεν βλάπτει.
4
 
 
 
 
σχόλια
Πωπωωω... ισχύει. Το είχα κανει παλιότερα μία δυο φορές από αφηρημάδα γιατί δεν είχα αίσθηση του χρόνου, αλλά έτυχε να μείνω σε μαγαζί κάτι γνωστών και ήταν όντως πολύ σπαστικό να μπαίνει ο άλλος 2 λεπτά πριν το κλείσιμο...
Όμως και άλλοι άνθρωποι δουλεύουν και δεν προλαβαίνουν νωρίτερα. Σεβασμός στα ωράρια του καθενός - αρκεί να μην ξεπερνιούνται! Εάν κάποιος ξεπεράσει το ωράριο έχεις κάθε δικαίωμα να τον ενημερώσεις πολύ ευγενικά ότι δεν εξυπηρετείτε μετά από τις 9. Αρα 9 παρά και μέχρι τις 9 νταν, όλα οκ. Καλές δουλειές :)
Αν το πεις αυτό σε πελάτη πολύ απλά θα απολυθείς...Οπότε όχι δεν μπαίνουμε το τελευταίο τέταρτο στα μαγαζιά.Πόσο μάλλον αν απλά χαζολογούμε και δε θέλουμε κάτι επείγον.Πριν κλείσουν άλλωστε όλα τα καταστήματα έχουν κάποια διαδικαστικά τα οποία θέλουν χρόνο.Αν εσύ φύγεις ακριβώς από το κατάστημα μάντεψε τι ώρα θα φύγει ο εργαζόμενος...Είναι αγένεια, τόσο απλά.
Λυπάμαι αν βιώνεις αυτή την κατάσταση και σου εύχομαι ολόψυχα τα καλύτερα στην ζωή. Όμως αυτά που αναφέρεις είναι θέματα εργοδότη και νομοθεσίας, τόσο απλά.Μέχρι να αλλάξουν αυτά, ή μέχρι να γίνουν περισσότερες βάρδιες ή/και αύξηση εργαζομένων, ο πελάτης έχει δικαίωμα να ψωνίσει μέχρι το ωράριο που αναγράφεται... Και δεν μιλάω καθόλου για χαζολόγημα ή ηθελημένη αγένεια προς τους υπαλλήλους. Για κανονική τήρηση του ωραρίου μιλάω, και ειλικρινά λυπάμαι που είναι έτσι τα πράγματα, σε όλα τα επίπεδα, για να χαλάμε τις καρδιές μας για αυτό το θέμα.
Scroll to top icon