ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
19.6.2020 | 22:21

Χμ

Χελοου!βρε παιδιά πως μερικοί άνθρωποι έχουν το κουράγιο να δουλεύουν να κάνουν δραστηριότητες να μαγειρεύουν και όλα;είμαι 27 και όταν γυρνάω απ' την δουλειά μου μετά από 8ωρο ορθοστασία δεν έχω το κουράγιο να μαγειρεύω έχω πεθάνει στα ντιλιβερι ,εδώ δεν έχω το κουράγιο για να βγω νυστάζω οριακά πάντα ,μήπως κάτι πάει λάθος με μένα;
6
 
 
 
 
σχόλια
Ίσως περνάς μια φάση στη ζωή σου που δεν έχεις κάτι να σε γεμίζει... Το παθαίνουν αρκετά άτομα αυτό... Η ρουτίνα της καθημερινότητας, όταν δεν υπάρχει μια αύρα στη ζωή τους να σπάει αυτή τη μονοτονία, τα ωθεί στο να τους φαίνονται βουνό κάποιες δραστηριότητες που για άλλους μοιάζουν με όαση... Η μόνιμη κούραση είναι επίσης από κάποτε σημάδι ψυχολογικής καταπόνησης, αλλά και σωματικής. Εγώ θα σου πρότεινα στα σοβαρά να πας να κάνεις μια εξέταση αίματος, ίσως σου λείπει κάτι, βιταμίνες, ιχνοστοιχεία, μέταλλα κλπ. Μπορεί να ξαναβρεις μέσα από το γιατρό σου τη χαμένη σου ευεξία.
Ειναι η διαθεση και το προγραμμα.Αυτο πιστευω.Εχω βρεθει στη θεση σου και απλα αλλαξα προγραμμα,ειπα θα μαγειρευω και ολο αυτο αλλαξε,καταλαβες.Μετα ξερω ατομα που ναι δουλευουν πολλες ωρες και ομως αμα τους δεις ηταν λες και ειναι μονιμα ξεκουραστοι ενα πραγμα.Η διαθεση πιστευω,γιαυτο το ειπα.Μπορεις οταν γυριζεις να αφιερωνεις μια ωρα δε θελει πολυ πιστευω στο να φτιαχνεις κατι και λιγο λιγο ολο αυτο θα αλλαξει.Να αλλαξεις και λιγο γευση ,γιατι καλα και τα ντελιβερυ,επαιρνα κι εγω αλλα καποια στιγμη τα βαριεσαι.
Μαγείρεμα 2 φορές τη βδομάδα. Η μία εξ αυτών Κυριακή. Οι ποσότητες τέτοιες ώστε να βγαίνουν μερίδες για ~ 3 μέρες. Θα τρως και ζεσταμένο φαγητό 5 μέρες/βδομάδα αλλά θα κερδίζεις σε χρόνο.
Scroll to top icon