ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.6.2020 | 01:07

Αχ αυτά τα βράδια όταν κοιτάς το φεγγάρι..

Κάθε φορά που κάθομαι στο παγκάκι του κήπου μου και κοιτάζω το φεγγάρι, μου έρχονται όλες οι ωραίες στιγμές που είχα ζήσει με τον άνθρωπο που αγαπούσα πολύ..και με αγαπούσε πολύ. Ναι, έχουν περάσει χρόνια από τότε αλλά τον έχω πάντα στη καρδιά μου. Τον άνθρωπο δεν τον ξε-αγαπας τόσο εύκολα, ειδικά αν η μεγαλύτερη σου τρελα από έρωτα ήταν να του πεις πράγματα που δεν έχεις πει σε κανέναν, είχες αφεθεί παντελώς και έκανες σαν μικρό ερωτευμένο κοριτσάκι.8 χρόνια έχουν περάσει, εχω φτάσει κιόλας τα 27, κάποιοι έχουν έρθει και φύγει από τη ζωή μου, οι οποίοι δεν το άξιζαν (τους έδιωχνα με τις κλωτσιές) , επειδή πουλούσαν το ενδιαφέρον τους με ψίχουλες και όχι με πραγματικό ενδιαφέρον.Ελπίζω μια μέρα να έρθει αυτός ο άνθρωπος που θα καταφέρει να με κάνει να ξανά αγαπήσω και να του δώσω όλα όσα του αξίζουν και τα αισθήματα να είναι αμοιβαία :)
4
 
 
 
 
σχόλια
Δεν είπα καν ότι το άξιζε.Λέω απλά ότι υπήρχε κάποτε κάποιος που με αγάπησε, με μόνη διαφορά ότι δεν είναι δίπλα μου τώρα. Ελπίζω απλά ο επόμενος να το αξίζει και να είναι διπλα μου, και τα αισθήματα να είναι αμοιβαία.Απλα αυτό.
Scroll to top icon