ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
21.6.2020 | 22:37

.

Είναι υπέροχος άνθρωπος. Τον θαυμάζω για όσα έχει πετυχει.Περνάω όμορφα μαζί του. Μπορώ να συζητήσω το οτιδήποτε. Ξέρω ότι οποιαδήποτε στιγμή χρειαστώ κατι θα είναι δίπλα μου. Νιώθω και εγώ πράγματα για αυτόν. Αλλά δεν νιώθω έλξη. Δεν υπάρχει κατι άσχημο στην εμφάνιση του. Δεν ξέρω καν αν έχει να κάνει μόνο με την εμφάνιση βασικά. Δεν έχει να κάνει λίγο και με το τι σου βγάζει ο άλλος; Μου έχει τύχει να σκέφτομαι τον άλλον και να τρελαίνομαι ας πούμε. Χωρίς να έχει να κάνει απαραίτητα μονο με την εμφάνιση του. Κάτι στην φωνή του, στο βλέμμα του ακόμα και στον τρόπο που στέκεται η περπατάει. Κάτι τέλος πάντων. Δεν μπορώ να το εξηγήσω. Ίσως ακούγεται χαζο να με απασχολεί αυτό από την στιγμή που έτυχε να βρω έναν τέτοιο άνθρωπο και με τόσο ωραία συμπεριφορά. Αλλά ακόμα και στο σεξουαλικό κομμάτι με επηρεάζει. Και ξανά λέω ότι δεν είναι ότι με ξενερώνει τελείως η εμφάνιση του. Απλά δεν... Ίσως ειναι θέμα χημείας. Μου έχει τύχει ο άλλος απλά ένα βλέμμα να μου ρίξει και να πάω να πάθω εγκεφαλικό. Να βλέπεις τον άλλον και να νιώθεις έντονα ότι τον θες. Εε αυτό εγώ δεν το έχω νιώσει μαζί του μέχρι στιγμής.
5
 
 
 
 
σχόλια
Θα σου πρότεινα, από την στιγμή που πρόκειται για τόσο υπέροχο άνθρωπο, να δώσεις χρόνο στη σχέση σου, και ενδεχομένως ο χρονος να σου φέρει αυτό το κάτι που σου λείπει.Εάν δεν γίνει αυτο, τότε πρέπει να πάρεις την δύσκολη απόφαση.Εύχομαι να συμβεί το πρώτο.
Τη λέξη ''εγκεφαλικό'' μη τη γράφεις ούτε για αστείο, γιατί πολλοί περιγράφουν κάτι από τη ζωή τους και χρησιμοποιούν ανεγκέφαλα αυτή τη λέξη. Δεν γνωρίζεις τι πόνο κρύβει αυτή η λέξη σε όσους το έχουν βιώσει. Απλά άκυρο!!
Δεν ξέρω αν αυτό που λες είναι θετικό για τη σχέση σας. Είχα ένα φίλο που σκεφτόταν ακριβώς όπως εσύ, που είσαι γυναίκα. Έβλεπε όλα τα καλά στην κοπέλα του, τα εκτιμούσε, αλλά δεν ένιωθε έλξη και τελικά την άφησε γιατί περίμενε να περάσει αυτό με το συναίσθημα με το χρόνο εκ μέρους του, αλλά δυστυχώς γινόταν εντονότερο. Καλή τύχη σου εύχομαι!!!
Scroll to top icon