ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.6.2020 | 19:29

Δεν μπορώ να τους καταλάβω

Μερικοί άνθρωποι αδικούνε τον σύντροφό τους και μετά ζητάνε τα ρέστα. Ένας δικός μου ξάδερφος συζούσε με μια κοπέλα και πηγαίνανε για γάμο. Πήγε και της τα φόρεσε όταν η κοπέλα το ανακάλυψε τον σούταρε και από τότε μας πρήζει ότι το μετάνιωσε και ότι αυτή είναι σκληρή που δεν τον συγχωρεί. Η γυναίκα έκανε μπαμ ότι είναι κάθετη σε τέτοια πράγματα και ότι δεν θα σήκωνε κέρατο. Εμείς που ήμασταν απέξω το είχαμε καταλάβει, αυτός δεν το ήξερε; Η ίδια πάντα εντάξει και μετρημένη αυτός μας τα έλεγε πόσο σωστή ήταν σε όλα της αλλά το βλέπαμε και εμείς η κοπέλα είχε χαρακτήρα. Γιατί να τον κρατήσει, μήπως θα δυσκολευόταν να βρει άλλον; Ήδη βρήκε κάποιον αλλά δεν το λέμε στον ξάδερφο για να μη σαλτάρει, ακόμη ελπίζει ότι θα τον συγχωρέσει ενώ πέρασαν σχεδόν δυο χρόνια. Από τότε που τον έδιωξε ούτε να ακούσει για άλλη κοπέλα αλλά τώρα είναι αργά. Λέει συνέχεια ότι παρασύρθηκε και ότι ήταν μόνο σεξ και αυτό χάλια καμία σχέση με την πρώην που ήταν κόλαση στο κρεβάτι. Μου έρχεται να του πω τυχεράκιας ο καινούργιος αλλά τον λυπάμαι και ας είναι μακάκας. Μερικοί πιστεύουν ότι είναι αναντικατάστατοι και ότι η αγάπη τα συγχωρεί όλα, δεν είναι έτσι υπάρχουν και άνθρωποι που σέβονται τον εαυτό τους και τους περνάει γρήγορα ο έρωτας αν δεν τους φερθείς σωστά.
2
 
 
 
 
σχόλια
Μια χαρα τα λες και ετσι ειναι ακριβως.Απλα καποιοι θεωρουν τους αλλους δεδομενους,και θεωρουν τους εαυτους τους,οπως εδω ο ξαδερφος στο παραδειγμα ως εξυπνους ή οτι ο αλλος δεν θα το καταλαβει ποτέ.Μεγαλο σφαλμα.Απλα δεν παραδεχονται το λαθος τους και πρεπει παντα να φταιει καποιος αλλος περα απο αυτους τους ιδιους.Νομιζω οτι το καλυτερο για να προχωρησει ειναι να του πειτε την αληθεια,να ερθει αντιμετωπος με την πραγματικοτητα,να μην τρεφει φρουδες ελπιδες.
Scroll to top icon