ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
25.6.2020 | 23:32

Α η δ ι α. Α ι σ χ ο ς.

Κορόιδευε τον αδερφό μου γιατί τον θεωρούσε χαζό, στην επέτειο μας ήρθε σπίτι μου μου άφησε δώρο ένα αρκουδάκι έμεινε πέντε λεπτά και έφυγε, ήθελε να με βλέπει μόνο αργά το βράδυ γιατί τότε άδειαζε για μένα, δεν ήθελε να βγαίνουμε για καφέ η για ποτό και ενώ δεν είχε οικονομικό πρόβλημα ήταν πολύ πολύ τσιγγούνης σε φάση να φοβάται να χαλάσει 2 ευρώ. Ήταν τόσο ανώριμος που τσακώνοταν με τους γονείς του γιατί δεν του παίρνουν μηχανή, έπινε πολύ, είχε φίλους που κάνανε μπάφους, μου έλεγε συνέχεια πόσο πολύ θα ήθελε να έχω μεγαλύτερα βυζιά, μου είχε πει ότι αν η γυναίκα του δεν μπορούσε να κάνει παιδιά θα την χώριζε, περιμένε από εμένα να πλένω τα πιάτα και να μαγειρέυω μόνη μου ενώ αυτός έπαιζε ηλεκτρονικα και εγώ η ηλίθια το έκανα, τα έβαζε με τους γονείς μου που προσπαθούσαν να με απομακρύνουν, ήταν νάρκισσος και κοκορευοταν για τα πάντα από τα μαλλιά του μέχρι το τι φαγητό είχε η οικογένεια του την καθαρά Δευτέρα. Πηγαίναμε μια στο τόσο που με θυμοταν στο φως της ημέρας για μπάνιο και έφευγε νωρίς γιατί η μανούλα του του είχε τηγανίσει πατάτες, ήταν απόμακρος και δεν με κοιταγε στα μάτια, έλεγε ότι τα φιλιά είναι για 15χρονα, ξύπναγε μεσημέρι και ήταν τέρμα αργοσχολος, μια μέρα είχε βγει το προφυλακτικό και ενώ είχα αγχωθει με παράτησε για να βρει τους φίλους του, έστηνε τους πάντες άρα και εμένα για μισάωρα τουλάχιστον, ζήλευε τους φίλους μου και τους μείωνε, με στεναχωρουσε επίτηδες για να νιώθει ότι έχει τον έλεγχο πάνω μου, κάθε φορά που πήγαινα να φύγω έκανε τα πάντα για να με κρατήσει, με έβγαζε τρελή και υπερβολική για να νιώθω ότι αυτός είναι σωστός και εγώ είμαι αυτή που ζητάει πολλά... Σήμερα η μικρή μου αδερφή με ρώτησε γιατί χώρισα την πρώτη μου σχέση και τα θυμήθηκα όλα. Πάνε δυο χρόνια και πλέον είμαι πολύ καλά με κάποιον άλλον, αλλά θυμάμαι την πρώτη μου σχέση με μεγάλη θλίψη. Σχεδόν καμία καλή ανάμνηση. Καλά να είναι ο άνθρωπος όπου είναι, αλλά ταλαιπωρήθηκα όσο τα είχαμε. Νιώθω απέναντι του όπως νιώθει κάποιος απέναντι σε κάποιον άσχετο που τον έκλεψε η που με κάποιον τρόπο του έκανε κάτι κακό. Τίποτα παραπάνω. Τουλάχιστον πήρα ένα πολύ καλό μάθημα και πλέον ξέρω να εκτιμώ και να ξεχωρίζω τα άτομα που αξίζουν.
6
 
 
 
 
σχόλια
Ταυτίζομαι. Και η δική μου εμπειρία από την πρώτη μεγάλη σχέση μου, μού έχει αφήσει μόνο πικρές αναμνήσεις και μια απέχθεια, ακόμη και τόσα χρόνια μετά. Συνήθως, από τους ανθρώπους μου μένουν αυτομάτως μόνο τα καλά που μοιραστήκαμε, με εξαίρεση τη σχέση αυτή.Ίσως γιατί ενδόμυχα μέμφομαι τον εαυτό μου για τις λανθασμένες παραχωρήσεις και την αυτοθυματοποίηση που μου επέβαλα όλως εκουσίως. Άρα αυτό που κρατώ είναι ότι κανείς δεν μπορεί να μας εξαναγκάσει σε κάτι, αν δεν του το επιτρέψουμε. Δε νιώθω το παραμικρό για εκείνον τον τύπο. Κυρίως, απεχθάνομαι εκείνο τον εαυτό μου που επέτρεψα να αναδυθεί, προδίδοντας τον πυρήνα των αρχών & πεποιθήσεών μου.Το παρελθόν, ωστόσο, ανήκει μόνο στον εαυτό του. Και καλά κάνει.
Αφού έχεις τη δύναμη να εύχεσαι να είναι καλά μετά από το πώς σου φέρθηκε από όσα μας λες, είσαι πραγματικά δυνατός χαρακτήρας με καλά στοιχεία!!! Να είσαι πάντα καλά σου εύχομαι!!!
Τουλαχιστον γλιτωσες,ελευθερωθηκες και απο οτι ειδα εισαι καπου καλυτερα και αυτο μετραει.Να νιωθεις καλα που επιτελους εφυγε ολο αυτο και τωρα εισαι καπου αλλου.Σκεψου μονο ποσες γυναικες υπαρχουν που οι αντρες τους ειναι σαν τον πρωην σου και δεν τολμουν να χωρισουν απο φοβο ή επειδη δεν μπορουν να σταθουν μονες οικονομικα.Μπορεις να συλλαβεις το μεγεθος?Σιγουρα το ατομο ηταν λες και βγηκε απο τη δεκαετια της απολυτης υποταγης της γυναικας,τερμα ακαταλληλος για το οτιδηποτε,πολυ καλα εκανες και εφυγες.Αλλες μενουν και τα ανεχονται,διαβαζουμε εδω κατα καιρους εξομολογησεις για πατεραδες κλπ που ηταν πανω κατω σαν τον πρωην σου.Και κατι αλλο σημαντικοτερο,τετοια ατομα δεν αλλαζουν ποτέ και αλιμονο σε εκεινη που θα πιστεψει οτι θα τον αλλαξει.Να σαι καλα και να περνας καλα,ευχομαι να βρεις την ηρεμια και ευτυχια που σου αξιζει μετα απο ολο αυτο.
Scroll to top icon