ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
26.6.2020 | 01:08

Επανασύνδεση με πρώην μετά από χρονια.

Είχαμε χωρίσει 7 χρόνια πριν και έτυχε να συναντηθούμε τον προηγούμενο Δεκέμβρη. Τον είχα χωρίσει εγώ γιατί ένιωθα να μου σβήνουν τα συναισθήματα, πιεζομουν και του έβγαζα επιθετικότητα. Αυτός προσπαθούσε να καταλάβει τι μου συμβαίνει αλλά τα έκανε χειρότερα. Είχαμε χωρίσει απαίσια, ήμουν απόλυτη και του είχα πει κάποια πράγματα που δεν λέγονται. Τον Δεκέμβρη συναντιόμαστε τυχαία σε ένα βιβλιοπωλείο όποτε δεν υπήρχε διαφυγή και πιάνουμε τη κουβέντα. Άλλος άνθρωπος. Αρχίσαμε να μιλάμε και καταλήξαμε σπίτι του. Από τότε είμαστε μαζί αλλά νιώθω ότι η δυναμική της σχέσης έχει αλλάξει. Δεν ανοίγεται, δεν εκφράζει συναισθήματα κάτι που έκανε πολύ στο παρελθόν. Ο τρόπος ζωής του, τα ενδιαφέροντα του, οι ασχολίες του, όλα διαφορετικά. Τέλος σε κάποιο σημείο άνοιξα το θέμα του άσχημου χωρισμού και δεν είπε τίποτα. Μου ξεκαθάρισε ότι δεν μιλάει για εκείνη την περίοδο. Αισθάνομαι ότι αυτός ο άνθρωπος έχει εξελιχθεί και με έχει αφήσει πίσω του. Έχει αισθήματα για μια βερσιόν μου η οποία δεν υπάρχει πλέον. Και εγώ έχω αισθήματα για τον καινούριο του εαυτό.
3
 
 
 
 
σχόλια
Είχες έναν ΑΝΟΙΧΤΟ συναισθηματικά άνθρωπο και σου έσβηνε η φλόγαΤωρα έχεις μπροστά σου έναν ΚΛΕΙΣΤΟ συναισθηματικά άνθρωπο και αποκτάς αισθήματα για τον νέο του εαυτό ΠΟΣΟ ανώμαλες είμαστε????Σε ελκύει που δεν σε υπολογίσει τόσο πια εγωισμός είναι, ξεκόλλα!
Δεν ξέρω αν επανασυνδέθηκες μαζί του γιατί σε έπνιγε η μοναξιά και πίστευες ότι δεν είχες ελπίδες για κάτι καλύτερο ή γιατί πραγματικά ξαναζωντάνεψε εκ μέρους σου η παλιά φλόγα!!! Αυτά ισχύουν και για τον ίδιο εννοείται!!! Μπορείτε να ανοίξετε μια συζήτηση στην οποία θα πεις τί σε ενοχλεί, μέσα από διάλογο!!! Αυτά που γράφεις εδώ σε μας πες του τα κι ευθέως, για να διαπιστώσετε αν αξίζει να συνεχίσετε να είστε μαζί ή να το σταματήσετε, μη χάνοντας άλλο χρόνο!!! Πολλοί είναι οι άνθρωποι που μετά από χρόνια επανασυνδέθηκαν είτε για όλους μοναξιάς, είτε γιατί είδαν πως εκείνο το άτομο τελικά τους έβγαζε την καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους!!! Όμως αυτός ο ενδιάμεσος χωρισμός σίγουρα δημιούργησε εμπόδια, καθώς χρόνια ήταν αυτά!!! Άλλοι είδαν πως ήταν άδικος κόπος, άλλοι πάλι κατέληξαν με όμορφη οικογένεια και παιδάκια!!! Κάνε αυτή τη συζήτηση λοιπόν όσο είναι νωρίς!!! Καλή τύχη!!!
Scroll to top icon