ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
29.6.2020 | 22:29

Τι παιδιά μεγαλώνετε;

Δεν είχα φάει ποτέ μπουλινγκ από τους συμμαθητές μου όταν ήμουν στο σχολείο, ούτε καν στο δημοτικό. Πάντα ήμουν λίγα κιλά παραπάνω αλλά ασχολουμουν με αθλήματα με φιλους, είχα αρκετά μεγάλο κύκλο γνωστών και γενικά ήμουν ενεργή. Τώρα στα 27 μου κατέληξα να ακούω παιδιά (δεν ξέρω καν αν πηγαίνουν Γυμνάσιο) να σχολιάζουν το βάρος μου και γενικά την εμφάνιση μου. Δεν έδωσα σημασία αλλά ξαφνικα συννεφιασε μέσα μου..
2
 
 
 
 
σχόλια
Δυστυχώς oι περισσότεροι έφηβοι στις μέρες μας δεν έχουν άλλες ασχολίες πέρα από το να αποβλακώνονται στο Ινσταγκραμ και στο Τik Tok, για αυτό καταλήγουν να συγκρίνουν τους πραγματικούς ανθρώπους με τις φιλτραρισμένες φωτογραφίες και τα άκρως επεξεργασμένα τερατουργήματα που βλέπουν εκεί μέσα. Καταλαβαίνω ότι αυτού του είδους τα σχόλια που αφορούν την εμφάνιση σου μπορούν να σου ρίξουν την διάθεση και να σου δημιουργήσουν ανασφάλειες, αλλά πραγματικά δεν αξίζει να δίνεις σημασία σε άτομα που δεν διαθέτουν ακόμα αρκετά εγκεφαλικά κύτταρα ώστε να ξεχωρίζουν το ψέμα από την πραγματικότητα. Τα λίγα κιλά παραπάνω όπως είπες, πλέον τα αποκαλούμε καμπύλες και είναι πολύ ελκυστικές, για αυτό αγάπησε το σώμα σου επειδή δεν σου λείπει απολύτως τίποτα.
Scroll to top icon