ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
1.7.2020 | 12:56

Βαρος

Ημουν 55 κιλα (1.65 υψος) και τωρα εχω φτασει 53μισο.Μακαρι μεχρι την επομενη εβδομαδα να εχω παει 50 κιλα που ειναι ο στοχος μου.Μου ειναι πολυ δυσκολο να τρωω λιγοτερο γιατι εχω γρηγορο μεταβολισμο και τρωω συνεχεια.
5
 
 
 
 
σχόλια
50 κιλά; και εγω νομιζω οτι εισαι μια χαρα,μεινε εκει που εισαι.Επισης γρήγορος μεταβολισμός συνεπάγεται οτι καις γρήγορα θερμίδες.Μην πέσεις πιο κάτω,εισαι μια χαρα εκει που είσαι,θα έχεις πρόβλημα.Φάε και κανα πιτόγυρο έτσι; :)
50 κιλά για 1.65 ύψος θα είσαι ελλιποβαρής. Είσαι σίγουρη ότι θα σου κάνει καλό όλο αυτό; Μάλλον το αντίθετο. Επίσης το να χάσεις 3μιση κιλά μέσα σε μια βδομάδα, από τη στιγμή που δεν έχεις πρόβλημα βάρους, είναι πλήρως ανθυγιεινό. Πώς θα τα χάσεις δηλαδή; Με το να μην τρως σχεδόν καθόλου; Εγώ θα σε συμβούλευα, αν χρειάζεσαι κάποια αλλαγή στο σώμα σου βάση διατροφής να μιλήσεις με κάποιον ειδικό διαιτολόγο-διατροφολόγο ή να πας γυμναστήριο για να σου δώσουν εκείνοι πρόγραμμα. Διαφορετικά, θα κάνεις κακό στην υγεία σου.
Scroll to top icon