ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
3.7.2020 | 08:08

Εσείς τι θα κάνατε;

ειμαι με μια κοπελα που ειναι τρομερα ανασφαλης.Κι εγω δεν ειμαι ο αντρας τοσο που θα κανακεψει & θα σου δινει συνεχεια επιβεβαιωση να σου λεει ποσο τελεια εισαι..οκ το κανω αβιαστα καποιες φορες αλλα δεν γινεται συνεχεια.Μου ειπε οτι θελει να της λεω την αληθεια για ολα γιατι δεν της αρεσει να τη κοροιδευουν.Και ξεκινησε να με ρωταει με ποσες εχω παει..να τις δει κλπ.Εγω δεν ειχα κανενα θεμα,αλλα εκει ξεκινησαν οι δυσκολιες...δεν ειχε δειξει και τα δειγματα της ανασφαλειας που ανεφεερα οποτε ημουν κι εγω χαλαρος και της απαντουσα ...μεχρι που με ρωτησε ποια ηταν η καλυτερη πριν απο μενα στο κρεβατι;ποια ειχε μεγαλυτερο στηθος;Εγω της απαντουσα,εκεινη θυμωνε και ειτε με χωριζε ειτε μου λεγε βεβαια ειμαι η 2η επιλογη και αν σου καθοταν με τις αλλες εκει θα ησουν και τετοια.Μεχρι που το γυρισα εντελως γιατι μου βγαλε τα σωθικα και της λεω τα αντιθετα και με ρωταει συνεχεια ποια ηταν η καλυτερη και γιατι θελεις εμενα κλπ κλπ.Τι αλλο να κανω ρε παιδες ,την θελω πολυ,αλλα δεν ξερω πως να αντιδρασω,με φθειρει η ζηλια της πολυ.
9
 
 
 
 
σχόλια
Έχει μεγάλα και σοβαρά θέματα η κοπέλα και θα ροκανίσετε την σχέση σας με αυτές τις συζητήσεις. "Τώρα είμαι μαζί σου και μου είσαι υπεραρκετή" ας είναι η μόνιμη επωδός των συζητήσεων, μέχρι να το πιστέψει κι εκείνη.
Απλα εχει κολλησει στις πρωην σου.Δεν της ξαναπιανεις κουβεντα για τις πρωην σου οτι και να σου λεει.Γιατι απο οτι βλεπεις αυτο το λιγο που θα πεις εσυ αυτη το κανει σημαια και στο κοπαναει ξανα και ξανα.Της το ξεκαθαριζεις μια κι εξω:εσυ μετρας με σενα ειμαι,οι αλλες απλα ειναι παρελθον.Αν θελει να το καταλαβει,αν επιμενει στα ιδια φερσιματα,συγνωμη αλλα ειναι αδιορθωτα προβληματικη,εχει εμμονες και καλο θα ηταν να απευθυνθει σε ψυχολογο.
Δυστυχώς φίλε μου βρίσκεσαι σε σχέση με μια κοπέλα ανώριμη και την ανωριμότητα την υιοθετείς κι εσύ, κάνοντάς της ανάλογα αντίποινα. Εφόσον τη θες τόσο πολύ, για να μη σου κάνει με τον καιρό τη ζωή μαύρη ακόμα και με τις φιλίες σου, πες της απλά ότι τη θες γι' αυτό που είναι κι ότι σε ενοχλεί αφάνταστα να σου κάνει ερωτήσεις για το παρελθόν σου καθώς και για την εμφάνιση και το χαρακτήρα της. Λάβε λοιπόν από τώρα τα μέτρα σου. Καλή τύχη!!!
Scroll to top icon