ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
10.7.2020 | 16:59

ΜΕΓΑΛΗ ΠΙΚΡΑ

πικρα σημερα μιας και βγηκαν τα αποτελεσματα των πανελληνιων οπου δυστυχως δεν τα πηγα οπως θα ηθελα. κατα πασα πιθανοτητα δεν πιανω την σχολη που θελω, αν και δεν ξερεις καμια φορα.απογοητευσα μαλλον τους καθηγητες μου, την οικογενεια μου, ακομα κι αν δεν μου το δειχνουν λεγοντας μου οτι δεν εγινε και κατι σιγα. κι ομως εγω βλεπω πολυ σκοτεινα τα πραγματα μιας και η θεωρητικη δεν εχει πολλες σχολες, αλλα κι αυτες που εχει σχεδον ολες μου ειναι αδιαφορες ή δεν εχουν και επαγγελματικες διεξοδους. δεν εχω διαθεση για τιποτα. θελω να παω στα βουνα και να με ξεχασουν ολοι. να χαθω, σαν να μην υπηρχα.τι σχολη τωρα να παω που δεν μου αρεσει καμια???υ.γ. ατιμα αρχαια με χαντακωσατε. και επεσα μαλλον σε παρα πολυ αυστηρους εξεταστες, δεν εξηγητε αλλιως το 10.6. ποσο πιο περιεκτικη να γινομουν???
2
 
 
 
 
σχόλια
Δεν χάθηκε ο κόσμος. Κάνε ένα καλό μηχανογραφικό και βλέπεις. Αν δεν σε ενδιαφέρει η σχολή και θέλεις κάτι άλλο, κάνε σοβαρή προετοιμασία από τον Σεπτέμβρη και πήγαινε να ξαναδώσεις. Είναι μόνο θέμα διαβασματος.
Βρε παιδι μου η ζωη δεν σταματαει εδω,ποσες φορες θα το πουμε?Αν δε σου αρεσουν οι σχολες απλα δινεις για να δεις που περνας αν θες,ή απλα ξαναδινεις του χρονου ή ακομα υπαρχουν και τα ΙΕΚ ή απλα ψαχνεις για δουλεια.Σκεψου και βρες τι θες.Ασε μας που θα πας να κρυφτεις στα βουνα λες και εχεις κανει κανενα εγκλημα ελεος.Με τις πανελληνιες δε σταματαει η ζωη μας.Υπαρχουν τοσες επιλογες.Μην απελπιζεσαι.Κατι θα βρεθει,προσπαθησε το,κυνηγησε το,μην το βαζεις κατω.
Scroll to top icon