ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

ΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο,ΤΙ ΚΡΥΒΕΙΣ Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ.
 
 

Όλοι έχουμε πράγματα που θέλουμε να τα βγάλουμε από μέσα μας. Αλλά διστάζουμε να τα παραδεχτούμε ακόμα και στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους. Όμως, αμαρτία εξομολογημένη, αμαρτία δεν είναι...

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ Ή ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΗΣ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΝ ΕΓΚΡΙΝΟΝΤΑΙ
ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥ
12.7.2020 | 13:40

Αχ αυτές οι φιλίες

Γιατί όσο μεγαλώνουμε δυσκολευόμαστε να κάνουμε φίλους ; Ναι μεν έχω φίλους αλλά όχι κολλητούς. Πιο πολύ γνωστούς θα έλεγα. Δηλαδή τα λέμε στη δουλειά αλλά μέχρι εκεί. Ούτε για καφέ δεν πάμε μαζί. Οι παιδικές φίλες και κολλητές που είχα δυστυχώς έχουν φύγει από Ελλάδα. Τις καθημερινές δεν το καταλαβαίνω τόσο καθώς είμαι όλη μέρα στη δουλειά αλλά τα σκ που δεν έχω να κάνω τίποτα. ( γιατί μόνη μου που να πήγαινα εξάλλου. Όχι ότι δεν έχω πάει, κάθε σκ μόνη μου βγαίνω , αλλά κάποια στιγμή θες και παρέα ) και τα σκ που δεν δουλεύω καταλαβαίνω ποσο μόνη είμαι. Στη δουλειά μου λένε που πήγαν και τι έκαναν με τις παρέες τους και τις σχέσεις τους και με ρωτάνε και μένα αν έκανα κάτι. Συνεχίζεις τα ίδια τους λέω. Χαχα. Τεσπα. Ποσο θα ήθελα να έχω μια φιλη ή έναν φίλο. Έστω ένα άτομο. Μπράβο σε εσας που έχετε πολλούς φίλους. Σας ζηλεύω (με την καλή έννοια )
2
 
 
 
 
σχόλια
Όσο μεγαλώνουμε δυσκολευόμαστε να κάνουμε φίλους, γιατί έχουμε κάποιες αρνητικές εμπειρίες οι οποίες μας καθιστούν επιφυλακτικές/ους με τους ανθρώπους. Επίσης, αν σκεφτείς ότι μετά από κάποια ηλικία οι περισσότεροι/ες δημιουργούν οικογένεια, εργάζονται με αυστηρούς ρυθμούς λόγω αυξημένων υποχρεώσεων κλπ. είναι λογικό να μην μπορούν να αφιερώσουν στη φιλία το χρόνο που αφιέρωναν κάποτε. Καταλήγουμε με λίγους και καλούς κι αυτό έχει σημασία. Όταν βρεθούν στο δρόμο σου, φρόντισε να μην τους χάσεις. Καλή τύχη!!!
Scroll to top icon